Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe son dakika transfer haberi: Fenerbahçe bombaları bugün patlatıyor! İşte son gelişmeler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Devre arası transfer döneminin son dönemine kadar sessiz kalan ve Sadık Çiftpınar ile Victor Moses'ı kadrosuna katan Fenerbahçe bombaları patlatmaya hazırlanıyor!

        2

        Galatasaray'la olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Serdar Aziz ve Beşiktaş'ta kadro dışı durumunda bulunan Tolgay Arslan transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe bu iki futbolcunun dışında da girişimlerde bulunuyor!

        3

        İNGİLİZLER'DEN JOHANSEN İDDİASI!

        Ada basınına göre kariyerini Fulham'da sürdüren Stefan Johansen, Fenerbahçe'nin gündeminde!

        4

        Chelsea'de gözden çıkarılan Danny Drinkwater'ı kadrosuna katmak isteyen Fulham, Stefan Johansen gözden çıkardı! Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'ın da ilgilendiği belirtilen oyuncu için Fenerbahçe'nin masada olduğu kaydedildi.

        5

        2016 yılında 2 milyon sterlin karşılığında Celtic'ten transfer edilen Johansen'in Fulham'la olan sözleşmesinin bu yaz sona erdiği belirtildi. Ayrıca oyuncuyla olan sözleşmede kulübün 1 yıllık opsiyon hakkı bulunduğu ancak Fulham'ın uzatmama kararı aldığı da kaydedildi.

        6

        Bu sezon Premier Lig'de 12 maçta forma giyen Norveçli futbolcu gol ya da asist üretemezken Lig Kupası'nda ise oynadığı 1 maçta 1 golün hazırlayıcısı oldu!

        7

        REAL BETIS, ISLAM SLIMANI'Yİ İSTİYOR!

        Fenerbahçe'de Evkur Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alınmayan ve Ersun Yanal'ın "Kulübümüzle olan bağı zayıfladı" açıklamasını yaptığı Islam Slimani'ye talip var!

        8

        Fenerbahçe'de kiralık olarak bulunan Cezayirli futbolcuya La Liga ekiplerinden Real Betis'in talip olduğu öğrenildi!

        9

        İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Slimani'nin oyuncu haklarını elinde bulunduran menajerler, Real Betis ve Leicester City arasında anlaşma sağlamak için çalışıyor.

        10

        Anlaşma sağlanmasının yakın olduğu belirtilirken yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun bulunduğu da öne sürüldü. Slimani'ye başka kulüplerin de talip olduğu öğrenildi.

        11

        CASTILLO TAMAM!

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Fenerbahçe, bonservisi Benfica'da bulunan Nicolas Castillo transferini de bitirdi!

        12

        Satın alma opsiyonuyla birlikte 1,5 yıllığına kiralanan Şilili futbolcunun transferinin gün içinde açıklanması bekleniyor!

        13

        UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'ye karşı da forma giyen ve Ülker Stadı'ndaki maçta Benfica'nın tek golünün hazırlayıcısı olan Castillo transferinin gün içinde açıklanması bekleniyor.

        14

        FRANSIZLARDAN DIALLO İDDİASI!

        Islam Slimani'yle bağlarını koparan Fenerbahçe'nin gündemine Fransa Ligue 2 ekiplerinden Metz'de forma giyen Habib Diallo da geldi!

        15

        France Football'da yer alan habere göre Fenerbahçe 23 yaşındaki Senegalli golcü için 7 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptı.

        16

        Bu sezon Ligue 2'de 20 maçta 15 gol 5 asist üreten Diallo'nun Metz ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        17

        ADEBAYOR DEFTERİ KAPANDI!

        Demba Ba transferi sonrasında gözden çıkarılan Emmanuel Adebayor'da da sıcak gelişmeler yaşandı! Fenerbahçeli idareciler, Başakşehirli yöneticilerle Adebayor'un transferi için bir araya gelse de sonuç alınamadı.

        18

        Yıldız futbolcunun Başakşehir'le şampiyonluk yaşamak istediği, bu yüzden de ayrılmak istemediği öğrenildi.

        19

        Başakşehir'in de Togolu yıldıza gelen teklifleri bu nedenle reddettiği bildirildi. Adebayor, Başakşehir'in son lig maçı olan Kasımpaşa mücadelesinde kadroya alınmamıştı.

        20

        SERDAR VE TOLGAY İMZAYI ATIYOR!

        Galatasaray, Serdar Aziz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini resmen açıkladı! Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bildiride Serdar Aziz'in Galatasaray'a 2,3 milyon Euro fesih bedeli ödeyeceği bildirildi.

        21

        Dün akşam saatlerinde Ülker Stadı'na menajeriyle birlikte giden Serdar Aziz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve sarı-lacivertli idarecilerle görüştü.

        22

        Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı durumunda bulunan Tolgay Arslan da Fenerbahçe ile anlaştı! Sarı-lacivertlilerin Beşiktaş'a Tolgay Arslan için bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi. Her iki transferin de bugün resmen açıklanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ