Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Fransız basını Başakşehir PSG maçı için ne yazdı? Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda temsilcimiz Başakşehir, önceki akşam kendi evinde Fransa temsilcisi PSG’ye 2-0 mağlup oldu ancak ortaya koyduğu futbolla da alkış aldı.

        2

        Fransız basını PSG’nin kolay geçmesini bekledikleri bir maçta zar zor kazandığını yazarken gollerin sahibi 20 yaşındaki Moise Kean ile kaleci Keylor Navas’ın kahramanlaştığını yazdı.

        3

        France Football “Zafere rağmen PSG’de toplu ilgisizlik sorunu vardı. Kazandılar ama parlamadılar! Topal-Kahveci-Özcan üçlüsüne karşı oynayan Herrera ve Marquinhos şaşkına döndü” ifadelerini kullandı.

        4

        L’Equipe ise “Teşekkürler Moise Kean” başlığını kullanırken “PSG, Kean sayesinde Başakşehir’den kurtuldu” değerlendirmesinde bulundu.

        5

        “Neymar'ın sakatlığıyla PSG, Başakşehir'in 4-3-3 dizilişine karşılık orta sahada çoğu zaman ezildi” yorumunu yapan Fransız basını, PSG'de hiçbir oyuncunun sayısal yetersizliği telafi edemediği için Başakşehir’in 16 şut attığını yazdı.

        6
        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ