Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da gençlik operasyonu! Fatih Terim 9 ismi listesine aldı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray teknik Direktörü Fatih Terim, 1 Temmuz’da gidilecek İsviçre kampına altyapıdan yetişen oyuncularını da götürecek.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’na katılan futbolcuların ekstra izin yapacağı Sarı-Kırmızılılar’da genç oyuncular ilk kampta denenecek.

        3

        A takımda oynayacak durumda olan genç yetenekleri burada görme şansı elde edecek olan deneyimli teknik direktör, buna göre eleme yaparak ikinci etap kamp kadrosuna da altyapıdan birkaç oyuncusunu dahil edecek.

        4

        Galatasaray’daki 3. döneminde de altyapıdan gelen Semih Kaya ve Emre Çolak’ı parlatmasını bilen İmparator, bu kez de Batuhan Şen, Boran Güngör, İsmail Çipe, Ozan Kabak, Ali Ülgen, Recep Gül, Gökay Güney, Barış Zeren ve Celil Yüksel gibi isimleri Galatasaray’a kazandırmak istiyor.

        5

        Ligin son haftalarında Ozan ve Celil’i 18 kişilik maç kadrosuna da dahil eden Terim, Yeni Malatya önünde skoru aldıktan sonra 18 yaşındaki Ozan’ı son dakikalarda sahaya sürmüştü.

        6

        DEVLER LİGİ'NDE ALTYAPIDAN EN AZ 4 FUTBOLCU OLMALI

        Yeni sezon öncesi UEFA’dan çeşitli yaptırımlar alan Cimbom, Şampiyonlar Ligi’ne bildireceği 21 kişilik listede de en az 4 altyapı oyuncusuna yer açmak zorunda...

        16

        RECEP GÜL

        17

        KALEDE SORUN VAR!

        Florya'da 2 gün sonra top başı yapıp pazar günü de kamp çalışmaları için İsviçre’nin Zürih kentine gidecek olan Galatasaray’da kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

        18

        Sözleşmeleri sona eren Cedric Carrasso ve Eray İşcan’la kontrat uzatmayan Sarı-Kırmızılılar’da, as kaleci Fernando Muslera ise Uruguay Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda mücadele ediyor.

        19

        Şu anda elinde A takımda daha önce maça çıkmış herhangi bir file bekçisi bulunmayan Fatih Terim, altyapıdaki kaleciler Batuhan Şen, Boran Güngör, İsmail Çipe’yi İsviçre kampının kadrosuna dahil edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ