Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transferde son dakika gelişmeleri: Patrick van Aanholt, Borini ve Berkan Kutlu... - GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Avrupa'da transferin son günlerinde hareketlilik artarken sarı-kırmızılılara piyango Almanya'dan çıktı...

        2

        Sol bek arayışındaki Eintracht Frankfurt, PSV'den Philipp Max'i renklerine bağlayınca bu transfer kelebek etkisi yarattı.

        3

        Süper Lig'den birçok kulübün talip olduğu ancak kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Patrick van Aanholt'la bu kez PSV ilgilendi.

        4

        VAN AANHOLT PSV'YE KİRALANDI

        Galatasaray'ın kadroda düşünmediği 32 yaşındaki oyuncuya bu karar bildirilirken, sarı-kırmızılı idareciler, Van Aanholt'la masaya oturarak yollarını ayırmak için uzlaşma noktası aramıştı.

        5

        Galatasaray'la olan sözleşmesi 2024 sonunda bitecek olan Hollandalı savunmacı hem ligin ikinci yarısındaki hem de gelecek yılki maaşını talep edince fesih görüşmeleri durma noktasına gelmişti.

        6

        Max'ın Almanya'ya transferi sonrasında sol beke takviye yapmak isteyen PSV, bir süre altyapısında top koşturan Van Aanholt için Galatasaray'ın kapısını çaldı.

        7

        Oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen PSV, tecrübeli futbolcunun maaşını ödeme karşılığında Galatasaray ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar da Van Aanholt'un PSV'ye kiralandığını TFF'ye bildirdi.

        8

        Bu sezon Galatasaray ile 10 maça çıkan ve 2 asist yapan Van Aanholt, sezon sonuna kadar ülkesinde top koşturacak.

        9

        TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

        Bu gelişmelerin ardından dün Florya'da takım arkadaşlarıyla vedalaşan Van Aanholt, İstanbul'dan ayrıldı.

        10

        BERKAN KUTLU SÜRPRİZİ

        Galatasaray'da diğer bir sürpriz ise Berkan Kutlu konusunda yaşandı...

        11

        Torino'dan Emirhan İlkhan'ı kiralamak isteyen Cremonese, Emirhan transferinde mutlu sona ulaşamayınca rotasını bu kez Türkiye'ye çevirdi.

        12

        İtalyan ekibinin Galatasaray'dan Berkan Kutlu'ya talip olduğu ve satın alma opsiyonuyla birlikte milli futbolcuyu kiralamak istediği öğrenildi.

        13

        Cremonese'nin Berkan için Galatasaray'a, sarı-kırmızılıların ödediği bonservis bedeli olan 4 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu teklif ederken Cimbom bu teklifi değerlendirmeye aldı.

        14

        OKAN BURUK'UN PLANLARI ARASINDA

        Okan Buruk'un devre arasında takımda bu kadar değişime sıcak bakmadığı biliniyor.

        15

        Berkan sezon başında yapılan takviyeler sonrasında daha fazla forma şansı bulacağı bir kulübe gitmek istemiş ancak Okan Buruk, 25 yaşındaki oyuncunun planları arasında olduğunu belirterek milli futbolcuyu ikna etmişti.

        16

        Sivasspor deplasmanı öncesinde formayı kapan Berkan Kutlu, zorlu deplasman ve Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performansla göz doldurmuştu.

        17

        HEDEF FABIO BORINI

        Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'de dikkat çekici bir performans sergileyen Fabio Borini'ye Galatasaray da talip oldu.

        18

        İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan golcü için devreye giren Galatasaray, Fatih Karagümrük ile bonservis pazarlığına başladı.

        19

        31 yaşındaki golcüyü 1 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Fatih Karagümrük'ün, Borini'yi daha aşağıda bir rakama bırakmaya niyetinin olmadığı belirtiliyor.

        20

        Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra İtalya'dan Cremonese'nin de ilgisinin bulunduğu İtalyan yıldız, İstanbul'da mutlu olduğu kaydediliyor.

        21

        Bu sezon 18 maçta 12 gol atan Borini, 7 golün de hazırlayıcısı oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ