Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transferler Avrupa Ligi'ne yetişecek! - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi ön eleme turunun ilk maçında PSV Eindhoven’a 5-1 kaybederek turu mucizeye bırakan Galatasaray, henüz eksik bölgelere beklenen transferleri gerçekleştiremedi.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim’in 3 yıl içinde oluşturmayı planladığı gelecek vadeden dinamik kadro yapısının oldukça uzağında görünen Cimbom, Hollanda ekibi karşısında varlık gösteremedi.

        3

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; 2021-22 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar’da göreve gelen yeni yönetim, yaklaşık 1.5 ay sonra kapanacak olan transfer sezonunda istediği bölgelere takviyeler yapmak için girişimlerini sürdürüyor.

        4

        Ancak hem mali sorunlar hem de TFF’nin koyduğu 437 milyon TL’lik harcama limiti, Başkan Burak Elmas ve yönetimine dikkatli hareket etmeyi zorunlu kılıyor.

        5

        Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV’ye elenirse yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Aslan, bu turda da İskoçya’nın St. Johnstone takımıyla karşılaşacak.

        6

        Göreve geleli 1 ay olan yeni yönetim, PSV maçına yetiştiremediği oyunculardan bazılarını UEFA Avrupa Ligi ön eleme turuna kadar transfer etmeyi planlıyor.

        7

        İmparator’un verdiği rapor dahilinde hareket eden yönetim, Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes’i listenin ilk sırasına koydu.

        8

        2 oyuncu için adeta seferberlik ilan eden Sarı-Kırmızılılar, dirsek temasını sürdürdüğü bazı diğer oyunculara da kısa sürede imza attırmanın hesaplarını yapıyor.

        9

        Devler Ligi’nden elenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek ve Ağustos’un ilk haftası İskoç ekibiyle karşılacak olan Galatasaray, bu tarihe kadar en az 2 transferi bitirmeyi hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ