Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberi! Fatih Terim Arjantinli yıldız Ever Banega'yı istedi! Gemileri yaktı: "İstiyorum" - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de üst üste iki toplamda yirmi ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gözler Avrupa'ya döndü! UEFA ile FFP anlaşması bulunan ve sattığı kadar alabilecek olan sarı-kırmızılılarda transferde yoğun bir mesai harcanıyor.

        2

        Fatih Terim geçen sezon boyunca sık sık dile getirdiği kadro dönümüşü için tüm raporları yönetime sunarken gözler artık idarecilere çevirildi! 31 Ocak'ta Christian Luyindama'yı satın alma opsiyonuyla beraber kiralayan ve bu madde nedeniyle Belçika ekibine 5 milyon Euro daha ödemek zorunda!

        3

        TAYLAND'DAN 5 MİLYON EURO!

        Bu nedenle oyuncu satmak zorunda olan sarı-kırmızılılara Tayland'dan müjdeli haber geldi! Geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında akciğerinde sönme yaşanan ve eski günlerine dönmekte zorlanan Nagatomo'ya Tayland'dan bir kulüp talip oldu!

        4

        Japonya basınına göre bir Tayland ekibi, tecrübeli futbocluyu transfer etmek için harekete geçti! Haberde kulübün ismi gizli tutulurken "Galatasaray, Nagatomo'nun fiyatını 5 milyon Euro olarak belirledi. Böyle bir teklif gelirse transfer biter" ifadelerine yer verildi.

        5

        İLK HEDEF FILIPE LUIS PLASE ALBERTO MORENO

        Nagatomo'nun ayrılması durumunda sol beke takviye yapacak Galatasaray'ın gündeminde Filipe Luis var! Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sona eren ve kulüpte düşünülmeyen Brezilyalı savunmacı, menajeri Jorge Mendes'e İngiltere'ye gitmek istediğini dile getirirken Ada'dan beklediği teklifleri alamadı!

        6

        Üst düzey futboldan uzak kalmak istemeyen Filipe Luis'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübün transfer teklifini değerlendirmeye alabileceği öğrenilirken Galatasaray, Brezilyalı yıldızın temas kurduğu belirtildi.

        7

        Sarı-kırmızılıların Filipe Luis'te umduğunu bulamaması durumunda ise Liverpool ise sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Alberto Moreno'ya teklif yapacağı öğrenildi.

        8

        FATİH TERİM, ARJANTİNLİ YILDIZI İSTEDİ!

        Galatasaray, Belhanda'nın satışı için Arap kulüplerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü olmak isteyen ve Fatih Terim'in kafasındaki futbolun kaliteli bir orta sahadan geçtiği belirtilirken Galatasaray'ın gündemindeki bir numaralı ismin Sevilla'nın Arjantinli yıldızı Ever Banega'nın olduğu öğrenildi!

        9

        Sevilla ile olan sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Arjantinli oyuncuyu Fatih Terim'in çok istediği ve gelecek sezon kadrosunda mutlaka görmek istediği kaydedildi. Tecrübeli çalıştırıcının transferin gerçekleşmesi durumunda Tangocuyu takımın yeni oyun kurucusu yapacağı öne sürüldü.

        10

        Sevilla'nın Mariano'da olduğu gibi Banega'dan para kazanmak istediği ve bu nedenle gelen tekliflere sıcak baktığı kaydedilirken Arjantinli'nin de Şampiyonlar Ligi bileti alamayan Endülüs ekibinden ayrılmaya yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

        11

        Arjantin devi Boca Juniors'ın, 30 yaşındaki yıldıza 3 yıllık 2 milyon Euro'dan sözleşme önerdiği öğrenilirken Galatasaray'ın daha iyi bir teklifle oyuncunun kapısını çalacağı belirtildi.

        12

        Galatasaray'ın gündemine gelen diğer bir isim ise Manchester United'la olan sözleşmesi sona eren Juan Mata! 31 yaşındaki futbolcuya İspanya ve İngiltere'den birçok takım talip olurken sarı-kırmızılılar, maddi açıdan kulübü zora sokmak istemiyor.

        13

        Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefleyen Galatasaray, İspanyol oyuncu için tüm imkanlarını seferber edecek ancak ekonomik olarak ayağını yorgana göre uzatacak!

        14

        NAIM SLITI GEMİLERİ YAKTI!

        YounesBelhanda'nın satılması durumunda Faslı yıldızın yerine takviye yapacak olan Galatasaray'ın listesinde yer aldığı konuşulan NaimSliti, kulübünden ayrılmak istediğini açıkladı. Fransa Ligue 1 play-out turunda Lens'e üstünlük kurarak ligde kalmayı başaran Dijon'un Tunuslu yıldızı, gelecek sezon başka bir takımda oynamak istediğini söyledi.

        15

        Sporx'te yer alan habere göre transferi hakkında açıklama yapan Sliti, "Dijon ile son maçımı oynadığıma inanıyorum. Henüz resmi bir teklif yok ancak bazı temaslar oldu. Buradan güzel bir şekilde ayrılmak istiyorum" dedi. Dijon ile 2023'ye dek sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 40 maçta 8 gol attı ve 10 asist yaptı.

        16

        BRUMA GERİ DÖNEBİLİR!

        Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmayı düşündüğü Bruma, Kicker'da yer alan habere göre RB Leipzig'den gönderilecek oyuncular arasında!

        17

        2013-2014 sezonunun başında teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle 13 milyon Euro'ya Portekiz ekibi Sporting'den transfer edilen Bruma, geçtiğimiz sezonun başında 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında Alman ekibi RB Leipzig'in yolunu tutmuştu.

        18

        Büyük umutlarla alınsa da Terim'in ani ayrılığı sonrası tecrübeli hocayla fazla çalışamayan Bruma'nın sarı-kırmızılı takıma dönmeye çok sıcak baktığı kaydedildi.

        19

        RB Leipzig'de aradığını bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, yeniden yükselişe geçmek ve Şampiyonlar Ligi'nde de boy göstermek için Galatasaray'a dönmeyi çok istiyor. Fatih Terim, eskiden beri gözdesi olan Bruma'nın alınması halinde Onyekuru'nun yokluğunu aramayacakları görüşünde.

        20

        Leipzig'le önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın 2022'ye dek sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü önereceği öğrenildi. Bu sezon Alman ekibinde 27 resmi maça çıkan Bruma, 3 gol ve 3 asist üretti.

        21

        JIMMY'DEN GALATASARAY AÇIKLAMASI: "İSTİYORUM"

        Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası için geniş bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın transfer hedeflerinden olan Jimmy Durmaz, geleceği hakkında konuştu. Sporx'te yer alan habere göre Toulouse ile sözleşmesi sona eren Türk pasaportlu İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, tekrar Türkiye'de oynamak istediğini söyledi.

        22

        "Türkiye'ye dönmek istiyor musun?" sorusunu yanıtlayan Jimmy Durmaz, "Türkiye'de futbol oynamayı çok sevmiştim. Evet, geri dönmek istiyorum ancak EURO 2020 elemelerinde çok önemli iki maç oynayacağız. Şu an için bu maçlara odaklandım" dedi.

        23

        İsveç Milli Takımı'nın formasını düzenli olarak giyen Jimmy Durmaz, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon Toulouse'da 37 maçta görev yaparken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

        24

        FORVETE SÜRPRİZ İSİMLER!

        Sarı-kırmızılı takım, attığı gollere rağmen bekleneni veremeyen Mbaye Diagne'yi de satmak istiyor. Şampiyonluk kutlamasına katılmayan, ardından maddiyatın kendisi için önemli olduğunu söyleyerek şimşekleri üzerine çeken Senegalli oyuncunun dışında Devre arasında kiralan ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mitroglou da topun ağzında.

        25

        L'Equipe, sarı kırmızılıların Yunan golcünün kiralık sözleşmesini feshederek Marsilya'ya geri göndermeyi planladığını yazdı. Haberde, Galatasaray'ın bu kararını Mitroglou'na bildirdiği ve kısa süre içinde ayrılığın resmileşeceği belirtildi.

        26

        Santrfor rotasyonunu baştan aşağı değiştirmek isteyen sarı-kırmızılıların gündemine İtalya'dan Gregoire Defrel geldi. Sampdoria'nın Roma'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı 27 yaşındaki forvet, menajer tarafından Galatasaray'a önerildi. Defrel, geçen sezon Serie A'da 36 maça çıkarken 11 gol ve 4 asistle oynadı.

        27

        İSPANYOL BASINI ROGER MARTI'Yİ YAZDI!

        Santrfor arayışlarına devam eden Galatasaray'la ilgili bir iddia İspanya basınından geldi! La Liga'da Levante forması giyen Roger Marti'nin transferi için sarı kırmızılıların devreye girdiği ve 6 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edildi.

        28

        Levante'nin bu teklifi kabul etmediği ve oyuncu için daha yüksek bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Roger Marti için İngiltere'den Wolverhampton ve Crystal Palace'ın da devrede olduğu öne sürüldü.

        29

        GANA BASINI YAZDI: ONYEKURU YERİNE PAINTSIL

        Gana basınına göre sarı-kırmızılılar, Belçika Ligi şampiyonu Genk'in 21 yaşındaki kanat oyuncusu Joseph Paintsil'i transfer listesine aldı. Avrupa'nın birçok takımının dikkatini çektiği belirtilen ganalı oyuncu için ülkenin bir diğer büyük takımı Anderlecht'in de devrede olduğu kaydedildi.

        30

        HÜCUMDA HER YERDE OYNUYOR!

        Genk'te rotasyon oyuncusu olan ve bu sezon 37 maçta 1756 dakika süre alan Paintsil, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Gana Milli Takımı'na da davet edilen 1,67'lik, sağ ayaklı oyuncu, orta sahanın ortasında ve forvette de görev alabiliyor.

        31

        SCOUT'LARDAN ÖNERİ: BLESSING ELEKE

        Luyindama ve Marcao transferlerinde etkili rol oynayan Galatasaray'ın scout ekibinin santrfor transferi için İsviçre'den öneride bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemine Luzern'den Blessing Eleke geldi!

        32

        Geçen yaz İsrail'den Luzern'e transfer olan 1,90'lık Nijeryalı santrfor geçen sezon ligde 32 maçta forma giydi ve 13 gol 5 asist üretti.

        33

        TERİM'İN GÖZDESİ TETTEH YENİDEN GÜNDEMDE!

        Fatih Terim'in devre arasında kadrosunda görmeyi çok istediği Benjamin Tetteh yeniden gündeme geldi! Ganalı futbolcunun bonservisini düşürmeye çalışan sar-kırmızılı yönetim, oyuncu satışa yapınca bu futbolcuyu takıma kazandırmak için görüşmeleri sonlandırmaya çalışacak.

        34

        Forvet hattındaki diğer hedef ise Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç. Oyuncuyla anlaşan Galatasaray, resmi sözleşme için Rizespor'un bonserviste indirim yapmasını bekliyor.

        35

        BABEL VE ŞENER'DE İŞ RESMİYETE KALDI

        Fulham'dan ayrılan Ryan Babel'le protokol yapan Galatasaray, bu transferde beklemeye geçti. Hollandalı futbolcunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        36

        Galatasaray yerli transferinde de harekete geçti. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Şener Özbayrak'lı ile masaya oturan sarı-kırmızılıların, milli futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.Şener ile söz kesen Galatasaray'ın kısa süre içerisinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ