Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray gölcü transferini bitiriyor! (6 Temmuz GS) - Galatasaray Haberleri
        1

        OKAKA İZİN İSTEDİ

        Galatasaray’ın Stefano Okaka kararlılığı devam ediyor. Nijerya asıllı İtalyan futbolcu da özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle sarı-kırmızılı formayı giymek için heyecan duyarken, kulübüne transfer görüşmelerinde pürüz çıkarmamasını rica etti.

        2

        Geçen sezon Udinese’de kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki golcünün bonservisi İngiliz ekibi Watford’da bulunuyor. Watford kulübü, bonservis bedeli olarak ilk görüşmede 5 milyon Euro'da isterken sarı-kırmızılılar 3,5 milyon Euro'dan fazla veremeyeceğini bildirmişti. İngilizler kapıyı kapatmazken bonservis bedelinde indirime gidebileceklerini bildirdi. (Türkiye)

        3

        TOPAL - ŞAHİN HAREKATI

        Galatasaray'da transfer çalışmaları sürdürüyor. Orta saha bölgesinde Ever Banega en büyük hedef olarak hala gündemin birinci sırasındaki yerini korurken ayrıca merkez orta saha transferi de yapılacak.

        4

        Bunun için de Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Topal ve Werder Bremen’de top koşturan Nuri Şahin liste başını çekiyor.

        5

        “İlle de 8 numara” diyen tecrübeli teknik adam milli takımdan öğrencisi Nuri Şahin’in yanı sıra Galatasaray’a yeşil ışık yakan Mehmet Topal’ın alınmasını istedi.

        6

        SEVİLLA'DA BANEGA ZİRVESİ

        Galatasaray camiası, Fatih Terim’in ısrarla kadroda görmek istediği Ever Banega’nın transferine kilitlenirken, kulübü Sevilla’da Arjantinli yıldız için dün kritik bir zirve gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

        7

        31 yaşındaki Tangocu’nun menajeri Santiago Hirsig, İspanyol kulübünün sportif direktörü Monchi ile bir araya gelip, Banega konusunu masaya yatırdı.

        8

        Hirsig, çok önceden Sevilla’dan ayrılacağını açıklayan Banega’nın Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığını hatırlatıp, “Banega satılık değil” diyen Monchi’ye “Artık geri dönüş yok. Ever, Galatasaray’la anlaştı. Kendisine izin verin” dedi.

        9

        Sevilla’nın Sportif Direktörü ise “O zaman Fernando+3 milyon Euro'yu getirin bu iş bitsin” karşılığını verdi. Galatasaray’ın Fernando+2 milyon euro teklif ettiği Banega, dün takımla idmana çıkarken, maviye boyadığı saçlarıyla dikkat çekti.

        10

        MURİÇ'TE SON DURUM

        Rize’nin Başkanı Kartal’ın “Seni Galatasaray’a değil, Fenerbahçe’ye vereceğim” dediği Kosovalı starın, “Fener’de oynamam. Ya Rize’de kalırım. Ya da beni İtalya kulüplerinden birine satıp para kazanırsınız. Bu yolun geri dönüşü yok” diyerek rest çektiği ortaya çıktı.

        11

        ABOUBAKAR ISRARI

        Diagne'nin yerine iyi bir forvet almak isteyen Galatasaray, Porto’nun Kamerunlu golcüsü Aboubakar’la temaslarını sürdürüyor.

        12

        Hatta alınan bilgilere göre; futbolcuyla her konuda anlaşıldı. Porto, dün golcü Ze Luis’i transfer edince Aboubakar’da işler iyice kolaylaştı.

        13

        DELPH İDDİASI

        City ile 1 yıl mukavelesi kalan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Delph için Galatasaray’ın ısrarı sürüyor. City’nin yaptığı takviyelerden sonra gözden iyice düşen İngiliz futbolcunun Galatasaray’ın yolunu tutması bekleniyor. Delph, orta alanda savunma yönüyle öne çıkıyor.

        14

        SALVİO ÖNERİSİ

        Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray’a scout ekibinin yanı sıra bazı menajerlerden de futbolcu teklifleri geliyor. Fatih Terim’e Benfica forması giyen Salvio önerildi.

        15

        Tarafların anlaşması halinde 28 yaşındaki kanat oyuncusunun 1 yıl kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ