Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun PUBG Mobile Lite nasıl indirilir? PUBG Mobile nasıl indirilir? Nasıl Oynanır? - Teknoloji Haberleri

        Dünya'da milyonlarca kitleye sahip olan PUBG(Tencent) firması normal oyununun ardından, mobile versiyonunu duyurmuştu. Google Play'de 100 Milyon'u aşkın indirmesi olan PUBG mobile oyununu oynayamayanlar, PUBG Mobile Lite versiyonunu indirmek istiyor. PekiPUBG Mobile Lite nasıl indirilir? PUBG Mobile nasıl indirilir? Nasıl Oynanır?

        PUBG MOBİLE NASIL İNDİRİLİR?

        PUBG Mobile
        REKLAM

        PUBG LİTE NASIL YÜKLENİR?

        PUBG LİTE RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
        REKLAM

        PUBG Lite’ın ülkemizde kullanılacağı tarih resmi olarak açıklandı. Ücretsiz olarak telefonunuzda ya da bilgisayarınızda arkadaşlarınızla beraber oynadığınız savaş oyunu, fazlasıyla ilgi görüyor. Durum bu şekilde olunca PUBG yeni serisiyle kendini belli etti. Ülkemizde şu an olmayan PUBG lite, 23 Mayıs’ta oyun severlerle buluştu

        9 Mayıs’ta sunulmaya başlanan PUBG Lite, son olarak 23 Mayıs’ta tamamlandı. Ön kayıt ve canlı yayın özelliği sunan PUBG Corp, verdiği hediyelerle de fazlasıyla ilgi topluyor. Ayrıca ön kayıt yaptıranların sayısı bir haftada 150 bine ulaştı. Eğer siz de bu oyunla buluşmak istiyorsanız ön kayıt sürecine kayıt olmanız gerekiyor.

        PUBG Lite serisine ön kayıt yaptırmak istiyorsanız https://lite.pubg.com/tr/ bu linke tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda katılım sayısı arttıkça verilen hediyelerin miktarı daha da artacaktır. Siz de ön kayıt yaparsanız M416 Kaplan ve Çita Paraşüt hediyesine sahip olabilirsiniz ve arkadaşlarınızı davet ederek hediye şansınızı daha da arttırabilirsiniz.

        Sadece M416 Kaplan ve Çita Paraşütü değil aynı zamanda siyah atkı, altın renkte PUBG atkısı, sarı gözlük, sarı uzun kollu çizgili gömlek gibi hediyelerin sahibi olabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi ön kayıt sayısı belirli bir sayıya ulaşınca dağıtılacak olan hediyeler daha da artacaktır. Son olarak bu oyunu oynamanız için işletim sisteminizin Windows 7/8/10 64 bit olması ve depolama alanınızın en az 4 GB olması gerekir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ