Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika kötü haber! Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti! İşte son paylaşımı...

        Magazin dünyasına düşen son dakika acı haber! Usta sanatçı Tarık Ünlüoğlu yaşamını yitirdi.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı televizyon dizisinde rol alan usta oyuncuTarık Ünlüoğlu Ünal Kaplan rolünü üstlenmişti.

        Acı haberi Oktay Kaynarca, Instagram hesabından "Abimmmm ... Mekanın cennet olsun canım abimmm..." mesajıyla duyurdu.

        Oyuncunun doktorları, Ünlüoğlu'nun ailesine 2 gün önce 'Her an her şeye hazır olun' dediği öğrenildi.

        USTA SANATÇININ DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

        Vefatının ardından sanatçının doktoru Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

        Değerli sanatçımız Tarık Ünlüoğlu’nu maalesef bugün kaybettik. Bir süredir ileri evre akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah, solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım servisimize aldık ama yapılan tüm tıbbı müdahalelere rağmen saat 12.40’ta kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz.

        Usta oyuncu, son olarak Instagram hesabından 'Kuşlar' notuyla bu fotoğrafı paylaşmış.

        CENAZE TÖRENİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

        AA'nın haberine göre; akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu, 3 Ekim'de son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlüoğlu için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de saat 11.00'de tören düzenlenecek.

        ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLECEK

        Usta oyuncu, Levent Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

        Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ünlüoğlu, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin olan sanatçı, aynı zamanda dublaj çalışmalarıyla da tanınıyordu.

        TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

        İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmıştır.

        Usta oyuncu, Kurtlar Vadisi, Avrupa Avrupa, Bir Yusuf Masalı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştı.

        Ünlüoğlu, Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' rolüyle hafızalara kazınmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ