Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika transfer haberi: İngiltere'de Sacha Boey yarışı! Transferin gözdesine yeni talip - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, sergilediği performansla Avrupa'da transferin gözdesi olmuş durumda...

        2

        Fransız futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de alkış alan bir futbol sergilerken, bu performansı sonrası İngiliz ve Fransız basınında adından sık sık söz ettirmeye başladı.

        3

        İsmi son dönemde Brighton, Burnley, Arsenal ve Manchester United gibi İngiliz kulüpleriyle sıkça anılan 23 yaşındaki yıldıza dev bir talip daha çıktı.

        4

        SON TALİP CHELSEA!

        İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre; Premier Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Chelsea, Boey'i gündemine aldı.

        5

        Mauricio Pochettino yönetiminde kötü bir sezon geçiren Londra ekibinin, ara transfer döneminde 3 yıldız ismi kadrosuna katmayı planladığı ve bu futbolcularından birinin de Sacha Boey olduğu belirtildi.

        6

        Chelsea yönetiminin, sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan İngiliz sağ bek Reece James'in yerine Sacha Boey'i düşündüğü ifade edildi.

        7

        23 yaşındaki futbolcu için kısa süre içinde görüşmelere başlamayı planlayan İngiliz yetkililerin, Boey'in özellikle Old Trafford'daki Manchester United maçındaki performansından oldukça etkilendikleri vurgulandı.

        8

        Galatasaray'a 2021-22 sezonunda Rennes'den 1.15 milyon Euro'ya transfer edilen Boey, bu sezon çıktığı 27 resmi maçta takımına 2 gollük katkı sağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ