Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Fenerbahçe - Doğuş anlaşması imzalandı! - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe ile Doğuş Grubu arasında imza Aziz Yıldırım ve Ferit Şahenk tarafından atıldı.Bu sezon Euroleague ve Türkiye liginde zafere ulaşan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Doğuş Grubu ile 3 yıllık sponsorluk ve birçok noktada işbirliği anlaşmasına vardı.Sponsorluk anlaşması kapsamında; sarı-lacivertli takım, 2017-2018 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca Fenerbahçe Doğuş adı altında mücadele edecek.

        Öte yandan Twitter'da 'Fenerbahçe Basketbol' hesabının adı da anlaşmanın ardından 'Fenerbahçe Doğuş' olarak değiştirildi.

        İMZA TÖRENİNDEKİ KONUŞMALAR

        AZİZ YILDIRIM:"Doğuş ile Fenerbahçe, iki marka, 3 yıllığına bir araya gelip Türk basketboluna hizmet etmek için anlaşıyor. Doğuş grubuna daha önceki destekleri nedeniyle de teşekkür ederim. Ferit bey iyi bir Fenerbahçelidir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum."

        REKLAM

        FERİT ŞAHENK:"Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş grubu olarak toplumsal yaşamın gelişime katkı yapmak için bir çok projeler geliştiriyoruz. Spor alanında bir çok sporcumuza destek olduk, olmaya çalışıyoruz. Beraberliğimizin Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyorum. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasına tekrar teşekkür ediyorum."

        OBRADOVİC:"Ferit beyle fazlaca vakit geçirdim. Fenerbahçe'ye ne kadar önem verdiğini biliyorum. Ferit beyle çalışmak keyifli olacak. Bir kere daha Ferit beye ve başkanımıza teşekkür ediyorum."

        İBRAHİM KUTLUAY GERİ DÖNDÜ

        Öte yandan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk yaptığı açıklamada "İcra Komitesi oluştuğunda sevgili kardeşim İbrahim Kutluay da bu yapıda görev alacaktır" dedi.

        BOGDANOVİC GİDECEK Mİ?

        Fenerbahçe ile Doğuş Grubu arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Bogdan Bogdanovic’in durumu ve takımın geleceği oldu.

        Fenerbahçe Doğuş Genel Menajeri Maurizio Gherardini konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, “Bogdanovic’in durumu ve sonrasıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Piyasaya bakıyoruz, esnek ve hazır olmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın hayalleri olduğunun farkındayız ancak bizim de hayallerimiz var ve bu hayallere yönelik çalışmalar yapıyoruz,” şeklinde konuştu.

        Fenerbahçe yöneticilerinin tüm çabalarına rağmen Bogdan Bogdanovic’in ikna edilemediği biliniyordu. Her fırsatta her oyuncunun hayalinin NBA olduğunu dile getiren Bogdan Bogdanovic’in ilerleyen günlerde Sacramento Kings ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

        Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen toplantıya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Başak, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zejko Obradovic ve Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini ile kulüp ve Doğuş Holding yetkilileri yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ