Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray Kastamonuspor maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Burak yılmaz kararı! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Cimbom, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu altıncı ve son maçında bugün Kastamonuspor 1966’yı ağırlayacak. Osmanlı yenilgisiyle şampiyonluk yarışından tamamen havlu atan SarıKırmızılılar’da teknik direktör Mustafa Denizli 3. Lig ekibi karşısında gençlere ve yedeklere görev verecek. G.Saray gruptan çıkmayı garantilediği, Kastamonu’nun da işi mucizeler kaldığı için iki takım için de maç prestij mücadelesine dönüşecek. Maçı A Haber naklen yayınlayacak. İkinci turdaki rakibi de belli olan G.Saray, G.Antep’le eşleşmişti. İşte Galatasaray Kastamonuspor maçının saat kaçta yayınlanacağına dair bilgiler...

        GALATASARAY - KASTAMONUSPOR 1966 MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu karşılaşması kapsamında oynanacak Galatasaray - Kastamonuspor 1966 maçı 26 Ocak Perşembe günü, saat 20:45'de A Haber kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetirken, yardımcılıklarını Barış Çardaklı ve İbrahim Ogün Kamacı üstlenecek.

        DUMAN: EZİLMEDEN MÜCADELE EDECEĞİZ

        3. Lig 3. Grup’ta lider durumda bulunan Kastamonuspor 1966’ın teknik direktörü Ahmet Duman, Galatasaray önünde iyi futbol hedeflediklerini söyledi. Duman, “Daha önceki kupa maçlarında nasıl oynadıysak bu karşılaşmada da o şekilde iyi oynamayı, Galatasaray karşısında ezilmeden mücadele etmeyi hedefliyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Kupada son maçımız. Az da olsa gruptan çıkma ihtimalimiz var ama bizim için önemli olan lig. Güzel bir ses ve renk bırakmak istiyoruz” diye konuştu.

        BURAK YILMAZ ‘AYRI’ TAKILIYOR!

        Galatasaray’da Burak Yılmaz konusundaki belirsizlik devam ediyor. West Ham’ı çalıştıran Beşiktaş’ın eski hocası Bilic’in çok istediği Kral’ın, Ada’ya gidip gitmeme konusunda tereddütlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Daha önce “Transferin 1-2 güne netleşir” diyen Burak, babası Fikret Yılmaz ve diğer aile fertleriyle yapacağı son görüşmelerin ardından yol haritasını belirleyecek. Kızlarının henüz 10 aylık olması, Burak-İstem çiftini düşündürüyor. Burak hem kendi hem de eşinin ailesiyle görüşüp Avrupa’ya gitme konusunda son kararını verecek.

        MUSLERA SALONDA

        Mustafa Denizli’nin “Kalmasını” istediği, Bilic’in ise telefonla konuşup iknaya çalıştığı Burak şu anda gel-gitler yaşıyor. Sakatlığı gerekçesiyle dünü tedavide geçiren golcü oyuncu, dün de takımla çalışmadı. Burak’ın; Muslera, Hakan Balta ve Hamit Altıntop ile birlikte salonda çalıştığı açıklandı. West Ham’dan teklif alan Burak Yılmaz sakatlığı gerekçesiyle dün de takımla idmana çıkmadı. Kral’ın salonda çalıştığı açıklandı. Burak’ın ayrılık konusunda gel-gitler yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ