Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Galatasaray karşısında kozu Muhammet Demir - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Karadeniz ekibinin devre arasında Gaziantepspor’dan transfer ettiği Muhammet Demir, Galatasaray deplasmanında patlama yapmak istediğini söyledi. Bordo-Mavili formayla tek golünü Akhisar’a karşı kaydeden 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Kayserispor önünde penaltı kaçırmıştı. Kayseri maçına sağ bileğindeki sakatlığı nedeniyle iğneyle çıktığını hatırlatan Muhammet, “Kaçırdığım penaltıya çok üzüldüm. Maçı kazanmamız teselli oldu. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Tamamen G.Saray maçına konsantre olduk. İstanbul’da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

        ÇOK İDDİALI

        Türk Telekom Arena’nın kendisine uğurlu geldiğini de dile getiren Muhammet Demir, “G.Saray’a şansım tutuyor. Umarım bu maçta patlama yapar ve goller atarım” ifadesini kullandı. Kariyeri boyunca G.Saray’a karşı 5 maça çıkan Muhammet Demir, bunların 4’ünü Türk Telekom Arena’da oynadı. Demir, G.Antepspor formasıyla çıktığı bu 5 maçta attığı 3 golün tamamını Türk Telekom Arena’da buldu. İlk kez Trabzonspor formasıyla G.Saray’a karşı görev alacak olan Demir, bu sezon 6. haftada Arena’da oynanan ve 2-1 biten maçta eski takımı G.Antep’in tek golüne imza atmıştı.

        SON 6 DEPLASMANDA SADECE 1 PUAN

        Trabzonspor, aynı G.Saray gibi bu sezon dış sahada çok kötü bir grafik çiziyor. Fırtına, son 6 deplasman maçında 5 yenilgi, 1 beraberlik alarak hayal kırıklığı yarattı. Bordo- Mavililer, bu 6 maçta sadece 4 gol bulabildi. Toplamda ise Karadeniz ekibi dış sahadaki 11 maçın 7’sini yitirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ