Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Derbi öncesi Fenerbahçe'de Gökhan Gönül krizi - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'de Galatasaray ile oynanacak olan Türkiye Kupası Final maçı öncesinde Gökhan Gönül'ün ilk 11'de oynamak istemediği iddialarına tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabındanaçıklama getirdi.

        TRT Spor'un son dakika geçtiği habere göre; Milli takım kampından yorgun dönen Gökhan Gönül'ün, Galatasaray ile oynanacak final maçına ilk 11'de çıkmak istemediğiöne sürülmüştü.

        Konu hakkında Twitter hesabından açıklama yapanGökhan Gönül, "İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz.Kaldıki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır" dedi.

        Gelen bilgilere göre, Vitor Pereira'nın kupa maçlarında Şener Özbayraklı'ya şans verdiği için ve Gökhan Gönül'ün milli takım kampında yorgun döndüğü için yıldızfutbolcuyu ilk 11'e almama kararı aldığı öğrenildi.

        "İNSANLAR NASIL İNANIYOR?"

        Yaşanan gelişmelerin ardından A Spor'a konuşan Gökhan Gönül şu ifadeleri kullandı;

        "İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum. Her şeyden önce hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak ya da sorgulamak bir futbolcunun haddine değil. Takım kaptanı olarak buradayım en başta bu örneği kendimle veriyim ki insanlar anlasın. Benim böyle bir şey yapma lüksüm yok. Forma kimsenin tapulu malı değil. yorgunluğu bahane edecek en son insanımdır. 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Daha ağırını da konuşacağım ama sosyal medyadan yaptım açıklamayı zaten. Cevap veriyorsun iki üç gün sonra arayıp 'niye bizi taraftarın önüne atıyorsun?' diyorlar. İnsanlar buna nasıl inanıyorlar tuhaf. Güzel bir maç olsun. Neşeli bir gün geçirmeyi bekliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ