Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Fenerbahçe-Feyenoord maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Türkiye Ligi'ndeki sıkıntılı süreci Avrupa Ligi'nde avantaja çevirmek isteyen Fenerbahçe, bugün Hollanda ekibi Feyenoord ile mücadele edecek. Eski Fenerbahçeli Kuyt ile eski Feyenoordlu Van Persie için zor bir karşılaşma olması beklenen Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmayla ilgili detaylı bilgiler.

        FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA İZLENEBİLECEK?

        Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Feyenoord ile oynayacağı karşılaşma 29 Eylül (bugün) Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak.

        STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadı

        HAKEMLER: Jonas eriksson, Mathias Klasenius, Danile Warnmark (İsveç)

        SAAT: 22.05

        YAYIN: TRT 1

        SAKATLAR: Kenneth vermeer, Warner hahn (Feyenoord)

        CEZALI: Volkan Şen (Fenerbahçe)

        MUHTEMEL 11'LER

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van Der Wiel, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Jeremain Lens, Moussa Sow, Emmanuel Emenike

        FEYENOORD: Brad Jones, Terence Kongolo, Jan Van Der Heijden, Eric Botteghin, Rick Karsdorp, Kerim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Steven Berghuis, Jens Toornstra, Dirk Kuyt, Nicolai Jorgensen

        ADVOCAAT: "KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Feyenoord’u yenmek zorunda olduklarını söyledi.Basın toplantısında konuşan Hollandalı hoca, “Grubun favorisi ve en iyi takımı M.United. İlk maçı Feyenoord’a deplasmanda 1-0 kaybetmelerine rağmen hala grubun favorisi... Diğer 3 takım da ikincilik için mücadele edecek. Feyenoord, iki hafta önce Manchester United’ı beklenmedik bir şekilde yendi. Bu yüzden yarınki (bugün) maç çok zor olacak. Biz de kazanmak mecburiyetindeyiz. Eğer kazanamazsak işler bizim için çok zorlaşır. Feyenoord’un kalitesini biliyoruz. Bu sezon Hollanda’da ve Avrupa’da yaptıkları inanılmaz. Ama onların ne yapacağından çok bizim ne yapacağımız önemli. Kendi sahamızda galibiyeti almak için her şeyi yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

        Dick Advocaat
        Dick Advocaat

        YÖNETİMDEN DESTEK

        Fenerbahçe, Feyenoord ile yapacağı maçın hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmanı başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile yönetim kurulu üyesi Selim Kosif de izledi.

        DİRK KUYT HASRET GİDERDİ

        Dirk Kuyt, asbaşkanlar Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu ile bir araya geldi. Bu buluşmanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na bir ziyaret gerçekleştiren Hollandalı yıldız, Fenerbahçe Televizyonu’nu, HD yayın hayatına geçmesinden dolayı tebrik etti. Kuyt, yeni stüdyoları ve çalışma ortamını çok beğendiğini ifade ederken, kanal çalışanlarına da yeni yayın döneminde başarılar diledi.

        Ali Demirel ve Dirk Kuyt Fenerbahçe TV stüdyolarında
        Ali Demirel ve Dirk Kuyt Fenerbahçe TV stüdyolarında

        VOLKAN DEMİREL: GELEN GOL OLUYOR

        Feyenoord maçı öncesinde kaptan Volkan Demirel’den ilginç açıklamalar geldi. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli file bekçisi maçlarda yedikleri gollerle ilgili olarak, “Fazla pozisyon vermiyoruz ama gelen pozisyon genelde gol oluyor. Bu biraz da şansla ilgili. Gol yediğim için ben her zaman hatalıyım, bunu her zaman kabul ederim. Ama defansta ve takımda sorun görmüyorum” dedi. Maç hakkında da konuşan Volkan, “Önemli bir maça çıkacağız. Feyenoord’un durumunu da biliyoruz. Hocamız bize gerekli bilgileri veriyor. Arkadaşlarımızla maç üzerinde gerekli detayları konuşuyoruz. Kazanmamız gerektiğini biliyoruz” ifadesini kullandı.

        Volkan Demirel
        Volkan Demirel

        ‘GÜZEL BİR AKŞAM YAŞAYACAĞIZ’

        Milli eldiven, “Tribünlerin istediği seviyede olmayabiliriz ama kazandıkça takım olma yolunda daha iyi gideceğimizi biliyoruz. Maçı kazanarak taraftarlarımızla güzel bir akşam yaşayacağız. Feyenoord güçlü bir takım ama biz de buna karşılık verebilecek çok iyi bir takımız. İstediklerimizi sahaya yansıttığımızda stadımızın nasıl bir yer olduğunu herkes biliyor” diye konuştu.

        KADIKÖY'DE DUYGUSAL GECE

        Fenerbahçe’nin bugün Feyenoord ile oynayacağı maç duygusal anlamda da büyük önem taşıyor. Van Persie, bugün forma giymesi halinde 2001 yılında profesyonel futbol kariyerine başladığı Feyenoord’a karşı ilk kez oynayacak. 2012 yılında F.Bahçe’ye transfer olan Kuyt, tam 488 gün sonra, bu sefer rakip olarak Ülker Stadı’na çıkacak. Advocaat ile Feyenoord’un hocası Van Bronckhorst da yıllar sonra bu sefer rakip olarak aynı sahaya çıkacak. Advocaat’ın yardımcısı Mario Been, 2009-11 yılları arasında Feyenoord’u çalıştırıyordu. Been ayrıca futbolcu olarak da Hollanda ekibinde görev yaptı. Pot ise 1984-87 yıllarında Rotterdam temsilcisinde futbol oynadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ