Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: Lukas Podolski transfer oldu! İşte Podolski'nin yeni takımı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Lukas Podolski'nin Japonya'nın Vissel Kobe takımına satıldığını açıkladı. Sezon sonunda ayrılacak olan Podolski için Cimbom 2 milyon 600 bin euro bonservis bedeli alacak. Öte yandan sarı-kırmızılı takım ligi 1 ya da 2. sırada bitirirse 200 bin euro daha gelir sağlanacak.

        KAP'a yapılan açıklama şöyle:

        "Profesyonel futbolcularımızdan Lukas Josef Podolski'nin transferi konusunda Rakuten FC Inc. (Vissel Kobe) kulübü ile 2016/17 sezonu sonu itibariyle anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Vissel Kobe kulübü Şirketimize 2.600.000 Euro net transfer bedeli ödeyecektir.

        Ayrıca, oyuncunun STSL 2016/17 sezonunun kalan süresi boyunca karşılaşmaların 75%'inde forma giymesi ve Şirketimizin 2017/18 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme veya grup aşamasına katılım hakkı kazanması durumunda Vissel Kobe kulübü 200.000 Euro net transfer bedeli ek olarak Şirketimize ödeyecektir.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

        REKLAM

        PODOLSKI'DENMESAJ

        Lukas Podolski, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "Sezon sonundan itibaren Japonya J-League takımlarından Vissel Kobe'ye transfer olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Bu, Galatasaray'a karşı alınmış bir karar değil, tamamen hayatımdaki yeni mücadele için vermiş olduğum bir karar. Zamanı geldiğinde daha detaylı açıklama yapacağım. Ama şu an odaklandığım tek şey, Galatasaray'a ve harika taraftarımıza yardımcı olmaya devam etmek!"

        https://www.instagram.com/p/BRIVYNojHZf/?taken-by=poldi_official
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ