Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2021 şampiyonu açıklandı! Survivor 2021 şampiyonu kim oldu?
        1

        Survivor 2021 şampiyonu belli oldu. Final gecesinde tüm sezon boyunca yaşanan ilginç anlar ekrana geldi. Sezon boyunca hem performansları hem de aldıkları SMS'lerle sürekli rekabet halinde olan iki isim İsmail ve Poyraz final koltuğuna oturmuştu. Heyecanlarını gizleyemeyen iki isim birbirlerine övgüler dizmeyi de ihmal etmedi. Ancak sezonun şampiyonu tek bir isim oldu. Peki Survivor 2021 şampiyonu kim oldu?

        2

        SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        İsmail Balaban.

        3

        İsmail "Aşırı heyecanlıyım. İlk katıldığım günler aklıma geldi. Zorlu parkurlara çıktık. İkimiz de bunu hak ediyoruz. Buraya kadar bizi destekleyen sevenlerimiz var. Şimdi şampiyon olmamızı yine sevenlerimiz belirleyecek. Zorluklara göğüs gerdik. İnşallah rabbim şampiyonluğu nasip eder. Hakkımızda hayırlısı olsun."

        4

        Poyraz "Altı ayın bütün sonucu açıklanacak. Muhteşem bir gurur. Size çok teşekkür etmek istiyorum. 7/24 bizimle olan herkese teşekkür ederim. Aylardır hedefime koştum. Ben hayatta hedeflerime koştum hep Survivor'da apayrı duygular yaşadım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de kazandım. İsmail de kazandı. Hakkımızda hayırlısı olsun." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ