Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Trabzonspor Beşiktaş Maçı Yazar Yorumları! Yorumcular TS BJK maçı için ne dedi? - Beşiktaş Haberleri
        1

        ERMAN TOROĞLU: Ben bir futbolsever olarak dünkü maçtan çok keyif aldım. Oynayan Trabzonsporlu futbolcular da keyif aldılar, seyircileri de. Beşiktaş teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcuları için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

        2

        Başkan Orman "Artık yokum" dedi. Artık olmasan bile bu jübile maçlarına gel. Beşiktaş'ta bir şeylerin ters gideceği 3 sene önceden belliydi..

        3

        Orman gönlündeki aşkını yani Abdullah Avcı'yı 4 sene sonra Beşiktaş'a getirdi. Artık ikisi de elele kolkola gidecekler. Bodrum'da mı tatil yaparlar başka yerde mi bilemem. Giderler orada aşklarını tazelerler.

        4

        ALİ ECE: Beşiktaş’a gerçekleri söyleyecek, taraftar desteğini mobilize edecek akılcı ve gerçekçi bir yönetim gerek önce. Avcı ile ilgili kararı da yeni yönetim akılcı şekilde vermelidir.

        5

        Beşiktaş’ta hangi oyuncu daha kötüydü? Bu kadar kötü olmalarında Avcı’nın payı ne kadar? Ali Palabıyık’la ilgili bir şey söylesem, sayın Orman “Hayır, pırlantadır o” deyip bana ateş püskürür mü?

        6

        AHMET ÇAKAR: Bu skorlardan sonra Avcı ne yapacak bilmiyorum. Başkan istifa etti, Beşiktaş en kötü dönemlerinden birini yaşıyor ve nasıl toparlanacakları konusunda en ufak bir reçete yok. Trabzonspor, Sosa'nın liderliğinde yola devam ediyor. Hem çok iyi bir lider hem de çok kaliteli bir oyuncu.

        7

        GÜNTEKİN ONAY: Artık bu takımda Adriano, Babel, Quaresma, Talisca, Pepe, Gomez, Marcelo, Sosa kalitesinde dünya çapında oyuncular yok.

        8

        Bunu kabul edip görmek lazım. kalite düşük ise başka bir oyun seçeceksiniz. Ayrıca bu sistem dün sahada olmayan Adem ljajic’i de etkisiz kıldı. Dün Adem de olmayınca Burak’ın yanına giren gole yakın ikinci bir oyuncu yoktu.

        9

        TURGAY DEMİR: Lafı uzatmadan en son söyleyeceğimizi en başa çekelim; Abdullah Avcı görevde kalırsa Beşiktaş ligte kalamaz! Bir sistem inadıyla resmen takımın kimyasını bozdu.

        10

        Oyuncular "Hocanın istediğini yapalım gerisine karışmayalım" modundalar. Sorumluluk alan yok, adam eksilten hak getire, topla dripling yapanı ara ki bulasın, şut atan bir Beşiktaşlı'yı gördünüz mü diye sormuyorum bile. Üstelik bu söylediklerim geride kalan haftalar için de aynen geçerli...

        11

        ÖMER ÜRÜNDÜL: Beşiktaş'ın kaleyi bulan ilk ciddi şutu 80'de gol oldu. Bu da takımın durumunu net olarak anlatıyor. Trabzonspor ise çok önemli bir üç puanı farklı skorla kazandı. Ama gelecek deplasman maçının da hiçbir garantisi yok. Bunun bilincinde olmalılar. Ünal Karaman'ın en büyük doğrusu Kamil Ahmet sürpriziydi.

        12

        ERCAN TANER: 15 yıldır Beşiktaş'ı bu kadar kötü gördüğümü hatırlamıyorum. Trabzonspor bile Beşiktaş'ın direncini bu kadar çabuk kıracağını tahmin etmezdi herhalde ama bir anda maçı ellerine aldılar. Hem de onca eksiğe rağmen!

        13

        CEM DİZDAR: Trabzonspor için belki sonuç değil ama skor şaşırtıcı. Beşiktaş için hemen her şey şaşırtıcı olsa gerek!...

        14

        FATİH DOĞAN: Fikret Orman yönetimine dahi sormadan, istişare etmeden olağanüstü seçim kararı aldı. Baskın seçim havasındaki bu hamleyi kendine mi yaptı rakiplerine mi o muamma!

        15

        Ancak hazırda kongre soluyan bir rakip olmadığına mevcut şartlarda kendi kalesine gol attı! Kongre havası risklidir. Hocanın, takımın üzerindeki stresini de alabilir ama genelde "Ne olacak, kim gelecek, paralar ödenecek mi?" diye futbolcular dahil herkesin kafasını meşgul eder. Belirsizlik herkesi yorar.

        16

        ATİLLA GÖKÇE: Başkan Fikret Orman öfkeyle ayağa kalktı ve olağanüstü kongre kararıyla yerine oturdu. Abdullah Avcı, kaosun ortasında yalnız kaldı. Taraftar gruplarında onu destekleyenler kadar homurdananlar da var.

        17

        13 Ekime kadar yeni adaylar çıkıp imzaları denkleyerek liste yapacak fırsatı bulabilirler mi? İş sonunda “Yine bana geldiler” demekse, Beşiktaş’a karşı çok ayıp oldu. Zaman ve enerji kaybettiler. Elbette üç puandan daha büyük bir kayıp bu!

        18
        22

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ