Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA TRANSFER! Kolarov ve Deniz Türüç transferinde sıcak saatler! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Audi Cup'ta eksikleri iyice ortaya çıkan Fenerbahçe'de artık imzalar bekleniyor...

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; yönetim stoper bölgesine 2 oyuncu katmayı düşünüyor.

        3

        Şu anda Fenerbahçe'ye en yakın isim, uzun süredir gündemde olan Zanka...

        13

        FENERBAHÇE İLE İLGİLİ DİĞER İDDİALAR

        İHA'nın haberine göre; Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç kararını verdi.

        14

        Galatasaray’ın Emre Mor transferi sonrasında Fenerbahçe ile son bir görüşme yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu teklifi kabul etti.

        15

        Fenerbahçe ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında son bir görüşme yapılacak ve bonservis rakamı netleştirilecek. Deniz’in bu hafta yeni takımı ile mukavele yapacağı da öğrenildi.

        16

        İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kaptan Deniz Türüç’ün tercihi doğrultusunda adım atacaklarını açıklamıştı.

        17

        KOLAROV'DA SONA DOĞRU

        Fenerbahçe'de transfer döneminin başından beri uğraşılan Aleksandar Kolarov için son düzlüğe girildi.

        18

        Ersun Yanal'ın "Kolarov kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Kendi kariyerinde de, dünyadaki değerlendirmede de en iyi adamlardan bir tanesi" sözleriyle övdüğü oyuncunun transferi bitirilecek.

        19

        Inter'in teklifini reddeden ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini Roma'ya bildiren Kolarov için kulübüyle bonservis pazarlıkları sürüyor.

        20

        İlk etapta bonservis bedeli ödemek istemeyen Fenerbahçe, düşük bir meblağ karşılığında oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

        21

        ADA'DAN ZANKA HABERİ

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Mathias Zanka ile ilgili olarak Huddersfield yerel basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

        22

        Haberin detayında; Fenerbahçe'nin Mathias Zanka için Huddersfield Town'a 3.3 milyon euro (3 milyon pound) teklif edildiği belirtildi. Huddersfield, Fenerbahçe'den aldığı tekliften memnun olsa da Avrupa'nın diğer kulüplerinden de teklif bekleme kararı aldı.

        23

        Sözleşmesinin bitimine 12 ay kalan Zanka'yı, bu transfer döneminde satmayı planlayan İngiltere Championship ekibi, daha yüksek bir teklif bulma umudunu taşıyor.

        24

        Mathias Zanka ise ikinci ligde oynamak istemediğini ve Fenerbahçe'den gelen teklife sıcak baktığını Huddersfield Town yönetimine iletti.

        28

        BEN ARFA: 32 yaşındaki 10 numaranın maddi yükü ağır bir sözleşme istemesi ve çok sayıda menajerin ortaya çıkması Fenerbahçe'yi rahatsız etti.

        29

        Ben Arfa’yı yakından tanıyan Comolli bu sorunları çözerse Fransız yıldız Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçirecek. Ancak Ben Arfa’nın ilk tercihinin La Liga olacağı cevabını aldı.

        30

        MANGALA: Fenerbahçe'nin ön libero adayları arasında Orel Mangala da var. Menajerler tarafından sarı-lacivertli kulübe önerilen 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi Stuttgart’ta. Mangala, takımı küme düştüğü için ayrılmak istiyor.

        31

        BAS DOST: Sporting Lizbon’dan ayrılma kararı alan Bas Dost için Fenerbahçe de devreye girdi.

        32

        Hollandalı golcüye Sevilla, Bordeaux ve Tigres de talip... Fenerbahçe'nin bir yıllık kiralama ve satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu öğrenildi.

        33

        YANN M'VILA: Ön libero adaylarından bir tanesi. Fenerbahçe; Crystal Palace ve West Ham ile yarışıyor. Oyuncunun kulübü Saint Etienne'in istediği rakam ise 8 milyon Euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ