Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TYT soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? 2022 YKS TYT soruları ve cevapları: Türkçe Matematik Tarih Fizik Kimya Biyoloji soru ve cevapları PDF ne zaman yayınlanacak?
        1

        Üniversite sınavı olarak da bilinen 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk gün oturumu tamamlandı. Adaylar, TYT soruları karşısında ter dökerken velileri de dışarıdan onları destekledi. Öğrenciler, sınavın ardından YKS soruları ve cevapları ile ilgili araştırmalara da hız verdi. TYT soru ve cevap anahtarı PDF kitapçığı, öğrenciler tarafından en çok araştırılanlar arasında bulunuyor. Temel Yeterlilik Testi (TYT) kapsamında öğrencilerden Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih, Felsefe, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi soruları cevaplanması istenildi. Peki, TYT soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İşte, 2022 YKS TYT soruları ve cevapları PDF kitapçığı hakkında bilgiler...

        2

        TYT AYT YKS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        YKS sorularının ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

        Ancak geçtiğimiz seneler baz alındığında YKS soru ve cevap anahtarının sınav günü ya da sınavdan bir gün sonra açıklanması bekleniyor. YKS soru ve cevapları açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

        4

        2022 YKS SINAVI NE ZAMAN?

        1.Oturum: TYT (18 Haziran Cumartesi, 10.00), 120 soru 165 dakika,

        2.Oturum: AYT (19 Haziran Pazar, 10.00), 160 soru 180 dakika,

        3.Oturum: YDT (19 Haziran Pazar, 15.30), 80 soru 120 dakika

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ