Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya 20'lerinde duran Singapurlu fotoğrafçının gerçek yaşını tahmin edemeyeceksiniz!
        1

        Singapurlu ünlü bir fotoğrafçı olan Chuando Tan, ilk bakışta 20'lerinde olan genç bir adamı andırıyor. Ancak kendisi 1966 doğumlu ve 57. yaşını yeni kutladı.

        2

        1980'lerde bir model ve hatta 90'larda bir pop şarkıcısı olan Chuando Tan, şarkıcılık tutkusu azaldıktan sonra fotoğrafçılık kariyerine geçiş yaptı.

        3

        Kullanıcılar, aslında 60'larına merdiven dayamış bu Singapurlu adamın nasıl bu kadar genç gözüktüğünü merak etmeye başladı. Peki, Chuando nasıl besleniyor?

        4

        Sabahları kahvaltıda; altı adet haşlanmış yumurta tüketiyor ancak iki yumurtanın içindeki sarısını çıkarıyor. Kahvaltısını bir bardak sütle tamamlıyor ve ara sıra avokadoyu meyvelerle birleştirerek güne proteinle başlıyor.

        5

        Tan'ın yemek düzeni tavuk, pilav ve balık çorbasından oluşuyor. Aynı zamanda kahve ve çay tüketmiyor; bunun yerine bolca su tüketiyor.

        6

        Bunun yanında kardiyo, ağırlık egzersizi ve yüzmek de rutininin bir parçası. Ayrıca uykusuna da beslenmesi kadar önem veriyor. Her gün 23.00'de uyuyor ve uykudan 5-6 saat önce yemek yemekten kaçınıyor.

        7

        Kullanıcıların botoks ve özel kozmetik iddialarına karşı cildinin çok hassas olduğunu söyleyen Chuando, sadece saçlarındaki grilikten kurtulmak için saç boyası kullandığını belirtiyor.

        8

        Instagram'da geniş bir takipçi kitlesi olan fotoğrafçı, görünüşüyle ilgili zaman zaman baskı altında kaldığını belirtti ve şöyle dedi: Baskı hissediyorum çünkü derinlerde bir yerde, o kadar genç olmadığımı biliyorum, yaşlanıyorum. Bu yüzden sonsuza kadar genç olduğum gibi yanlış bir izlenim vermeyeceğim.

        9
        16

        Haberin detayları BrightSide'dan, fotoğraflar Chuando Tan'in Instagram hesabından alınmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ