Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Babel'in yerine 3 aday! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Ryan Babel'in Fulham'a gitmesinin ardından yönetim, gol yolları için yeni bir isim için girişimlere başladı.

        2

        HALILOVIC ÇOK YAKIN

        Siyah-beyazlı takımda ilk aday Alen Halilovic... Geçtiğimiz hafta başkan Fikret Orman'ın görüşme gerçekleştirdiği Hırvat futbolcuda sona gelindiği belirtiliyor.

        3

        İtalyan basını, Beşiktaş'ın Halilovic transferinin 1.5 milyon euro ve bonuslar karşılığında bitirdiğini duyurdu.

        4

        22 yaşındaki futbolcu, sezon başında transfer olduğu Milan'da forma şansı bulamadı. Dinamo Zagreb'te yetişen Halilovic, 2014'te Barcelona'ya transfer olarak adını duyurmuştu.

        5

        CHOUPO-MOTING HAZIR

        PSG'li Eric Maxim Choupo-Moting de Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer isim...

        6

        Sezon başında bedelsiz olarak transfer olduğu Paris Saint-Germain'den ayrılmak isteyen oyuncu, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor.

        10

        Schalke 04'te istediği süreleri alamayan Ukraynalı futbolcu için ilk görüşmeler yapıldı. 12.5 milyon euro'ya aldığı oyuncu için kapıyı 5 milyon euro'dan açtı.

        11

        Türkiye'ye gelmeyi kabul eden 29 yaşındaki futbolcu, şu an için alternatif olarak tutuluyor. Halilovic ve Eric Maxim Choupo-Moting'de aksilik yaşanırsa rota ona dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ