Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filminin ana afişi ve 2. fragmanı çıktı!
        1

        DÜNYAYI KURTARMAK VE YOK ETMEK ARASINDA İNCE BİR ÇİZGİ

        Christopher Nolan'ın senaryosunu kendisi yazdığı ve yönettiği "Oppenheimer" izleyicilere, dünyayı kurtarmak için yok etme riskini almak zorunda kalan esrarengiz bir adamın heyecan dolu paradoksunu Cillian Murphy gözünden yansıtacak.

        2

        EFEKT KULLANILMADAN BİR PATLAMA ÇEKİMİ YAPILDI

        Christopher Nolan Total Film derigisine Oppenheimer prodüksiyonun da atom patlamasını gerçekleştirmek için CGI efektlerini kullanmadan, nükleer silah patlamasını yeniden yaratarak çektiğini açıkladı. Nolan her filminde görsel efektlere nazaran pratik efektler tercih ederek, izleyiciye gerçeği çıplak gözle göstermek istemiştir.

        3

        TENET FİLMİNDE GERÇEK BİR UÇAK HAVAYA UÇURULDU

        Tenet filminde gerçek bir Boeing 7477 uçağını havaya uçurmuştur. Bu nedenle bir atom bombasının etkisini çekmeye çalması oldukça zor olmuş. Nolan "Bilgisayar grafikleri kullanılmadan New Mexico'daki ilk nükleer silah patlamas yeniden yaratmak ve üstesinden gelinmek büyük bir zorluktu" dedi.

        4

        MATT DAMON VE CİLLİAN MURPHY GİBİ USTA İSİMLER YER ALIYOR

        Nolan'ın Oppenheimer kadrosunda ise başrolde Cillian Murphy, J. Robert Oppenheimer'ı canlandırıyor. Emily Blunt ise eşi biyolog ve botanikçi Katherine Oppenheimer'ı oynuyor. Filmde Oscar ödüllü Matt Damon gibi isimlerde yer alıyor.

        5

        IMAX 65mm ve 65MM geniş format kombinasyonuyla çekilen Oppenheimer ilk kez IMAX siyah beyaz analog görüntülü bilimler içerecek. İşte Oppenheimer'ın 2. fragmanı.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ