Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam THY Isparta ve Kayseri yolcuları yanlış uçaklara bindirildi - İş-Yaşam Haberleri

        Atatürk Havalimanı'nda ilginç bir olay yaşandı. THY'nin TK-2016 Kayseri ve TK-2860 Isparta seferleri ile seyahat etmek için yolcular, Atatürk Havalimanı iç hatlar terminaline geldi. Biletleme işlemlerinden sonra yolcular 405 ve 403 numaralı kapılara giderek uçaklarının saatini beklemeye başladılar.

        Terminalden otobüse binen Isparta ve Kayseri uçağının yolcuları, açığa park eden uçağın yanına götürüldü. Yolcular yanyana bulunan N2 ve N3 park yerlerindeki uçaklara bindiler. Otobüs şoförü uçakları karıştırınca 9 Isparta yolcusu, Kayseri uçağına bindi. Hatanın fark edilmesi üzerine görevliler harekete geçti. Tekrar bilet kontrolünün yapılmasının ardından yolcular, uçaklarına bindirildi. Uçaklar bu karışıklık sebebiyle yaklaşık yarım saat gecikmeli havalandı.

        SİMGE FISTIKOĞLU DA UÇAKTAN İNDİRİLDİ

        Televizyon sunucusu Simge Fıstıkoğlu'nun da bulunduğu Kayseri uçağındaki yolcuları uçaktan indirildi. Fıstıkoğlu Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Yolcular karışınca güvenlik nedeniyle uçaktan iniyoruz, uçak aranacak tekrar bineceğiz, nefis bir sabah sürprizi!!!"

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ