Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Eljif Elmas ve Kim Min Jae'den sonra hedef Arda Güler - Fenerbahçe Transfer Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler, Avrupa kulüplerinin sıkı takibinde. Son dönemlerde Fenerbahçe'den Elif Elmas ve Kim Min Jae gibi oyuncuları kadrosuna katan İtalyan temsilcisi Napoli'nin genç 10 numaraya talip olacağı konuşuluyor.

        2

        Kulübün sportif direktörü Cristiano Giuntoli'nin kış transfer döneminde takviye yapılmayacağını söylemesine rağmen bu durumun değişebileceği aktarıldı.

        3

        Teknik direktör Spalletti'nin elinde geniş ve kaliteli bir kadro olduğu vurgulanırken, Arda Güler gibi potansiyelli bir genç yetenek söz konusu olduğunda transfer için bazı planlarda değişimler olabileceği belirtildi.

        4

        Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılmasının ve ciddi bir gelir elde edilmesinin ardından transferde adımlar atabileceği ifade edildi.

        5

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Arda Güler'in Napoli'ye transferinin kış döneminde bile olabileceği öne sürüldü.

        6

        Fenerbahçe'nin genç 10 numarası bu sezon çıktığı 12 maçta 3 gol 1 asist yaptı.