Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao transferinde Mendes-Monaco krizi! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Radamel Falcao transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamıyor. Kolombiyalı'yla ilgili yeni gelişmeler var...

        2

        Fransa'nın Le10 Sport sitesinin haberine göre Kolombiyalı golcünün menajeri Jorge Mendes, Monaco ile bağları koparttı.

        3

        Mendes ile Monaco arasındaki gerilimin sebebi ise Andre Silva transferiyle başladı. Monaco, Mendes'in menajerliğini yaptığı Portekizli oyuncu ile anlaşmış ve Milan'a 30 milyon euro ödemeyi kabul etmişti.

        4

        Silva'yı Fransa'ya bile getiren Monaco, son anda transferden vazgeçmişti. Mendes'in bu durum nedeniyle Monaco'ya çok sinirli olduğu ve Fransız ekibi ile Portekizli menajerin arasında ciddi bir gerilim olduğu belirtildi.

        5

        Jorge Mendes, Monaco ile yaptığı son görüşmede Galatasaray ile her konuda anlaşan Radamel Falcao'nun bonservis ücreti istenmeden gönderilmesini talep ederken rest çekti.

        6

        Falcao'nun bırakılmaması halinde Mendes, Monaco yönetilicilerine oyuncuyu Ocak ayında MLS'e bedelsiz götüreceğini söyledi ve Galatasaray'a transferine hemen izin vermelerini istedi.

        10

        FFP nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın bu parayı verebilmesi için oyuncu satışı yapması gerekiyor.

        11

        Burada da yine kritik nokta Mbaye Diagne'nin satışına geliyor. Cimbom, zararına da olsa Senegalli oyuncuyu bir an önce satıp Falcao operasyonunu bitirmeye karar verdi.

        12

        Mbaye Diagne'yle ilgilenen kulüplerden biri de Premier Lig ekibi Aston Villa'ydı. Ancak İngiltere'de transfer sezonunun kapanmasıyla iş suya düştü.

        13

        SOSYAL MEDYADAN SİNYAL!

        Kolombiyalı golcü, Süper Kupa maçının ardından kaleci Fernando Muslera'nın Instagram'da paylaştığı kupa fotoğrafın altına "Cimbombom" yorumu yapınca camia deyim yerindeyse ayağa kalktı!

        14

        Bu paylaşım kısa sürede yüz binlerce beğeni alırken Galatasaraylı futbolcular da buna kayıtsız kalmadı.

        15

        Muslera, Falcao'ya "Come to Galatasaray" yazarken Ryan Donk ise "Gel, 1 hafta sonra sezon başlıyor" ifadesini kullandı.

        16

        Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise Falcao'yu takibe alırken bu gelişmeler transferin bittiği şeklinde yorumlandı.

        17

        BAKAYOKO İÇİN PAZARLIK

        Star'ın haberine göre; transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın ön libero adayları arasında yer alan Chelseali Tiemoue Bakayoko için hafta sonuna kadar önemli gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

        18

        Sarı-kırmızlıların Fransız ön libero ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya varıp, el sıkışmasından sonra Galatasaray, İngiliz kulübünün kapısını bir kez daha çaldı.

        19

        Galatasaray, Bakayoko için Chelsea'ye 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli teklif etti. Geçen sezonu Milan'da kiralık olarak geçiren Bakayoko için İtalyanlar 5 milyon euro ödemişti.

        20

        Chelsea bu kez Bakayoko için 3 milyon euro isterken, rakamda indirim yapmayacağını belirtti. Galatasaray hafta sonuna kadar Bakayoko için Ada ekibine kararını bildirecek.

        21

        ALTERNATİF SCHNEIDERLIN

        Galatasaray'da Bakayoko'dan olumlu yanıt alınmazsa rotanın Everton'un yıldızı Morgan Schneiderlin'e çevrileceği bildirildi.

        22

        İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan Fransız yıldızı alternatif olarak listede tutan sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'den de bu transfer için onay aldı.

        23

        Everton'dan ayrılmak isteyen 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi gelecek sezon sona erecek.

        24

        Schneiderlin, daha önce Strasbourg, Southampton ve Manchester United formalarını da giydi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ