Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Caner Erkin gündem oldu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig´de sezonun geri kalanının ne zaman başlayacağı konuşulurken transfer iddiaları da ortaya atılmaya devam ediyor.

        2

        Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Gökhan Gönül ve Caner Erkin´in isimleri eski takımları Fenerbahçe ile anılmaya başladı.

        3

        2016-17 sezonunda siyah-beyazlı takıma transfer olan iki oyuncu, yaşanan şampiyonluk ve sonrasında gösterdikleri performansla takımın vazgeçilmez isimleri haline gelmişti.

        4

        İki oyuncunun isimlerinin Fenerbahçe ile anılmasının ardından sosyal medyada taraftarlar arasında tartışma konusu haline geldi.

        5

        İki oyuncunun tekrardan gündeme gelmesi, sarı-lacivertli taraftarları da 2´ye böldü.

        6

        Fenerbahçeli bazı taraftarlar, iki oyuncunun takıma dönmemesi gerektiğini ifade ederken, bir kısım taraftar ise ne olursa olsun iki ismin futbolu Fenerbahçe´de bırakması gerektiğini savundu.

        13

        "Caner'in ve Gökhan'ın nasıl gittiği benim için önemli değil. İstediği şekilde gidebilirler. Ben işin saha içi tarafındayım. Biri zaten kötü oyuncu bana göre. Diğeri de yaşlandı. Fiziksel olarak hazır olamaz bu seviyelerde. 2 olumsuz transfer olur"

        14

        "Gökhan'ın ayrılışı kabul edilebilir değil ama sonrasında çok düzgün hareket etti. Caner'in ayrılışı mecburiyetti ama sonrasında yaptığı hareketleri sindirmek kolay değil. Totale bakarsak 36 yaşında sakat bir sağ bek ve 32 yaşında diz çöken bir sol beke kaldıysak kapatalım kulübü"

        15

        "Gökhan Gönül de gelse, Caner de gelse inanın karşı çıkmam. 6 yıldır şampiyon olamıyoruz. Gökhan - Caner gittikten sonra bek bulamadık. Ha şunu da söyleyeyim özellikle Caner'in özür borcu var, gelir okul açık tribünün önünde diz çöker özür diler affedilir"

        16

        "Fenerbahçe taraftarının Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i istemesi Fenerbahçe taraftar kimliğini kaybettiğinin göstergesidir... Ve bu durum kurulacak kadrodan da daha önemli bir durumdur..."

        17

        "37 yaşındaki Gökhan Gönül'ü getireceğinize Alex'i futbola yeniden başlatın. Bu daha mantıklı bence."

        18

        "Hala Gökhan ve Caner'den medet umuluyorsa çok yanlış yerdeyiz"

        19

        "Caner Erkin değil de Gökhan Gönül tekrar gelmeli bu yaşanmalı bence."

        20

        "Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i verip İsmail Köybaşı'nı aldık ya, o gün bugündür iflah olmadık. Yediğimiz en güzel kazık diye zihnimde yer etti."

        21

        "Herkes Caner’e, Gökhan’a sallıyor ama o süreçte ne yaşandı bu adamlar nasıl gönderildi sorgulamıyor. Caner ve Gökhan kesinlikle gelmeli, onlardan sonra yerleri dolmadı"

        22

        "Isla ile Hasan Ali'yi izlemekten iyidir. Taraftar da bıraksın gururu, gurur şampiyon yapmıyor."

        23

        "Biz iflah olmayız kardeşim. Bu adamlara ihtiyacımız yok bizim. Duygusallık değil bu, ikisi de ne eski formunda ne de eski klasında topçular değiller artık. Yazık olacak, çok yazık olacak...."

        24

        "Isla ve Hasan Ali gibi adamları izlemektense en azından kumaşları iyi futbolcular izleriz. Özür dilerler biter gider."