Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Nelsson out, Davinson Sanchez in! - GS son dakika haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı formayla ilk maçında Başakşehir karşısında çıktı.

        2

        Kolombiyalı stoper, güçlü fiziği ve hamle zamanlamasıyla dikkat çekerken, savunmada Başakşehirli futbolculara göz açtırmadı.

        3

        27 yaşındaki futbolcunun bu performansı, sarı-kırmızılı camianın yüzünü güldürürken, teknik direktör Okan Buruk'tan da tam not aldı.

        4

        Davinson Sanchez, özellikle Victor Nelsson'un form düşüklüğü yaşadığı kritik dönemde sergilediği performansla Galatasaray camiasına güven verdi.

        5

        ANKARAGÜCÜ MAÇINDA FORMA ONUN!

        Teknik direktör Okan Buruk'un, performansından etkilendiği Davinson Sanchez'i ilk 11'e monte edeceği öğrenildi.

        6

        Buruk'un, 30 Eylül Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü maçında stoper hattını değiştirmesi ve Abdülkerim Bardakcı'nın yanında Davinson Sanchez'e görev vermesi bekleniyor.

        7

        Sanchez, Galatasaray'ın 26 Eylül Salı (yarın) günü İstanbulspor ile oynayacağı erteleme maçında ise kurallar gereği forma giyemeyecek.

        8

        Sarı-kırmızılılarda yeni transferler Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele, ertelenen İstanbulspor maçından sonra transfer edildiği için söz konusu karşılaşmanın kadrosuna yer alamayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ