Muradiye Şelalesi dondu
İnsanlar 15 metre yükseklikten donan şelaleyi çekti
Van'da kar yağışının ardından oluşan soğuk havanın etkisiyle Muradiye Şelalesi de kısmen dondu. Havanın soğuk olmasına aldırış etmeyen ziyaretçiler ise, Bendimahi Çayı üzerinde bulunan ve yaklaşık 15 metre yükseklikten akan şelaleyi gezip, fotoğraf çekiyor.
Muğla / Bodrum - Yurdun büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken, Bodrum'da ise bahardan kalma günler yaşandı. Vatandaşlar, sahil ve kafeteryalarda keyif yaptı.
Van'da, yoğun kar yağışının ardından gelen güneşli havayı fırsat bilen gençler, karı eğlenceye dönüştürdü.
Evlerinin önünde biriken karları temizleyen gençler, bir yandan da kardan otomobil yaparak keyfini çıkardı.
Arabanın tamamlamasının ardından süslemesini de ihmal etmeyen gençler, bunun için de atıl durumdaki jant ile kavanoz kapakları, lavabo borusu ve demir parçaları gibi malzemeleri kullandı.
Ara sokakları buz pistine çeviren çocuklar kendi imkanlarıyla yaptıkları kızaklarla kayıp bol bol kartopu oynadı.
Hakkari'de okulların tatil olmasını fırsat bilen öğrenciler, kardan adam yaparak tatilin keyfini çıkarttı.
Kar yağışının ardından etkili olan sis ve kırağı Kars'ta kartpostallık görüntüler oluşturdu.
REKLAM advertisement1