Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rıdvan Dilmen Galatasaray-Sivasspor maçını değerlendirdi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Rıdvan Dİlmen'in yorumlarından öne çıkanlar...

        2

        İLK YARI:

        "VAR futbola Messi gibi geldi, fark yarattı."

        3

        "VAR'a giden hakemlerin %90'ı dolu gelirler, ararsan bulursun çok olur. Dün Kasımpaşa - Beşiktaş maçında aradı, bir kol buldu. Galatasaray'ın penaltısı sonuçta penaltı, ayağına deydiyse, tartışmam."

        4

        "Galatasaray'ın attığı 2. golün başlangıcında sol bek tarafında el var mı, yok mu, kafamızın takıldığı bir pozisyon var. O pozisyon da gitti, korner oldu. Korner döndü, gol oldu. Bunlar VAR için önemli. Belki yarın öbür gün, kornere gidince de bakılacak."

        5

        "VAR ile dünyanın penaltı rekoru bizde olur."

        6

        "Maç Nadal - Federer maçı gibi, harika bir ilk yarı. Hatalar var ama iyi futbol, iyi futbolcuyla oynanır. Karşılığı, Robinho, Feghouli."

        7

        İKİNCİ YARI:

        "Bugünkü Galatasaray - Sivasspor maçı keyifli güzel bir maç oldu. İyi oyuncularla iyi bir maç oldu."

        8

        "Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadrosuna göre daha iyi. Başakşehir'e de yakın bir kadrosu var. Hatta Trabzonspor'dan bile."

        9

        "Sol bek almayacaksın, 2 tane var. 1 tane stoper alman lazım. Orta sahaya oyuncu ihtiyacı yok. Feghouli'yi artık veremezsen, çünkü oyuncu oynuyor."

        10

        "Ben Eren'in Galatasaray 11 oyuncusu olduğunu asla söylemedim. Ama iyi bir sporcu. Üç büyüklerde en çok gol atan oyuncu Eren. Başakşehir'de bile yoktur. Ama mutlaka bir santrfor almalı Galatasaray. Transfer sayısı inmiştir bu duruma göre. İnmeli de."

        11

        "Hakemlik için iş zorlaşmadı. Fakat zorlaştıran kendileri. Kasımpaşa maçında hakem gri pozisyonu verecek. Dün veremedi. Bırakın temaslı oyunlarda orta hakem karar versin. Orası var diye hakemler tembelleşiyor."

        12

        "Bugün 1 penaltıyı VAR verdi. Dün Kasımpaşa maçı VAR verdi. Geçen yıla göre penaltı sayısı artmıştır. Adalet yönünden VAR daha iyi. Hüseyin Göçek'i dinlendirdin ne oldu? Hesap vermek zorunda mısın. Bugün Erzurum maçını tertemiz yönetti."