Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe FENERBAHÇE'DE SAMBA ŞOV! Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferde dördüncü bombayı patlatmak için çalışan Fenerbahçe, rotasını Brezilya'ya çevirdi.

        2

        Çıkan haberlerde Fenerbahçe ile ilgili iki önemli iddia ortaya atıldı. Bunlardan ilki, Jorge Jesus'un prensi Gabigol'le ilgili...

        3

        Buna göre Fenerbahçe, yıldız futbolcuyla ilgili ilk resmi adımı attı. Flamengo'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı.

        7

        Coritiba'da çok iyi bir sezon geçiren 22 yaşındaki oyuncu için Flamengo'nun yanı sıra Avrupa'dan Fenerbahçe, Porto ve Benfica’nın devrede olduğu belirtildi.

        8

        Yeşil-beyazlılar'ın İgor'u rakibi Flamengo'ya vermek istemediği ancak Avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendirebileceği kaydedildi.

        9

        Her iki kanatta da forma giyebilen Sambacı, bu sezon 31 resmi maçta 11 gol atıp, 6 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

        10

        CARVALHO ÇIKMAZI

        Öte yandan Fenerbahçe'de ön liberoya ilk aday olan William Carvalho için İspanya'dan farklı haberler geliyor...

        11

        Diario de Sevilla, Fenerbahçe ile Betis arasındaki pazarlığın kızıştığını yazarken, Estadio Deportivo ise Pellegrini'nin geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösteren Portekizli'nin takımda tutulmasını istediğini belirtti.

        12

        Fenerbahçe'nin Carvalho ile bir görüşme yaptığı, Betis'e sözlü teklif dışında resmi bir teklifin ulaşmadığı da ifade edildi... Yönetimin bu bölge için alternatifleri ise Vinicius Souza ile Willian Arao...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ