Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberleri - Ghezzal savaşı sürüyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğunda büyük katkısı olan Rachid Ghezzal için büyük bir yarış yaşanıyor.

        2

        Siyah-beyazlılarla olan kiralık sözleşmesi biten 29 yaşındaki futbolcu için Galatasaray da teklif yaptı. Tecrübeli oyuncu ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

        3

        Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Rachid Ghezzal, Galatasaray'dan teklif aldığı ancak kariyerine Beşiktaş'ta devam edeceği yönündeki haberlere, "Yanlış" diyerek cevap verdi.

        4

        Öte yandan Cezayirli futbolcu, Instagram hesabının profilinde yer alan Beşiktaş yazısını ve Kartal emojisini kaldırdı.

        5

        MENAJERİ İSTANBUL'A GELİYOR

        Rachid Ghezzal'ın menajeri Anouir Fazuli, Beşiktaş'la masaya oturmak için İstanbul'a gelecek. Fazuli daha sonra oyuncusuyla birlikte teklifleri değerlendirecek.

        6

        MARİ HAREKATI

        Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, takıma takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Stoper mevki için ilk aday Arsenal'in İspanyol yıldızı Pablo Mari...

        7

        AS'ın haberine göre; Beşiktaş, 27 yaşındaki stoperi kiralamak için Arsenal'e teklifte bulundu. Topçular transfere olumlu yaklaştı. Menajer Arteta tarafından kadroda düşünülmeyen oyuncuyu ikna etmek için çalışmalar sürüyor.

        8

        ERSİN İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Fransız ekibi Nice, Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için siyah-beyazlılarla görüşmeye başladı.

        9

        Beşiktaş'ın 8 milyon euro talep edildiği, Nice'in ise 5 milyon euro önerdiği kaydedilirken pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

        10

        ADIM ADIM TEİXEİRA

        Sergen Yalçın'ın çok istediği Alex Teixeira konusunda umutlu bekleyiş devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuya 2+1 yıllık kontrat teklif ederken senelik 2 milyon Euro net maaş ve 500 bin Euro'luk bonus önerdi.

        11

        Sambacı, garanti ücreti ve 3 yıl için belirlenen 1.5 milyon Euro bonus maddesini kabul etti. Ancak yıldız futbolcu bunlara ek olarak 2 milyon Euro da imza parası talep ediyor. Beşiktaş yönetimi ise maddi darboğaz nedeniyle imza parası vermeye yanaşmazken görüşmeler devam ediyor.

        12

        GOLCÜ BEKLEYİŞİ

        Siyah-beyazlılar, 2.5 milyon Euro maaş ve bonuslar teklif ettiği Diego Costa'nın yanıtını bekliyor.

        13

        Ocak ayından bu yana boşta olan İspanyol golcüyle şu ana kadar en iyi teklifin Beşiktaş'tan geldiği ifade edilirken buna güvenen Kartal, Costa'nın evet demesini bekliyor.

        14

        MİTROVİC'TE SON DURUM

        Aleksandar Mitrovic konusunda da gözler Fulham'da. Mitrovic'in iki kulüp arasında anlaşma sağlanması halinde Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtilirken kesin karar kısa süre içinde belli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ