Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray transferde bombayı patlattı! Nainggolan, Aslan oluyor! - Galatasaray Haberleri
        1

        Üst üste kazanılan iki şampiyonluğun ardından hedefini Avrupa'da başarıya diken Galatasaray, bir süredir devam eden sessizliğini bozuyor!

        2

        Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Avusturya'daki kampında Fatih Terim'le bir araya gelmiş ve Terim bu zirvede transfer isteğinde bulunmuştu.

        3

        İmparator, orta saha ve santrfor takviyelerinin bir an önce yapılmasını yönetime iletirken Galatasaray yönetimi de bu gelişmelerin üzerine taraftarına müjdeyi vermeye hazırlanıyor!

        4

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray, bonservisi Inter'de bulunan ve İtalyan ekibinin gözden çıkardığı Radja Nainggolan ile prensip anlaşmasına vardı!

        5

        Sarı-kırmızılıların, Belçikalı yıldızın kiralanması konusunda Inter'le de el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi. Nainggolan'ın salı günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

        6

        Belçika'da oynarken Serie B ekiplerinden Piacenza tarafından transfer edilen Nainggolan, 2010 yılında Cagiliari'ye transfer oldu.

        7

        Buradaki 4 yıllık sürecin ardından Roma'nın yolunu tutan Belçikalı yıldız, 2018 yazında 38 milyon Euro bonservis bedeliyle Inter'e transfer oldu. Nainggolan geçen sezon 36 maçta forma giyerken 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

        8

        31 yaşındaki futbolcu, orta sahanın merkezinde, hem defansif hem de ofansif olarak görev yapabiliyor.

        9

        KAP'LAR BU HAFTA GELİYOR!

        Dört bir koldan transferler için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'n bu hafta içerisinde iki ya da üç transferi Kamuya Aydınlatma Platformu'na bildirmesi bekleniyor.

        13

        FALCAO'DA KRİTİK HAFTA

        Galatasaray, Radamel Falcao için adeta kamp kurarken sıcak gelişmeler yaşandı.

        14

        Fransa basınından le10sport'un haberine göre Monaco, Mariano Diaz'ı renklerine bağlamaya çok yakın! Bu transfer de Falcao'nun takımdaki geleceğini doğrudan etkileyecek!

        15

        İspanya'da yayın yana El Chiringuito kanalının haberine göre Monaco, Real Madrid'de istediği süreleri alamadığı için ayrılmayı düşünen Mariano Diaz ile her konuda anlaştı.

        16

        Monaco'nun bu transferin ardından Falcao'nun gidişine onay vermesi bekleniyor.

        17

        EMRE MOR HER AN BİTEBİLİR!

        Abdurrahim Albayrak, "Emre Mor'da kulübü uyanıklık yaptı. Onunla Terim'den başkası çalışamaz" açıklaması yaparken sarı-kırmızılıların bu transferi her an bitirebileceği öğrenildi.

        18

        Celta Vigo'yla satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaştığı öne sürülen Galatasaray'ın Emre'yi yakın zamanda sağlık kontrolünden geçirebileceği belirtildi.

        19

        DENİZ TÜRÜÇ DE OLABİLİR!

        Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da istediği Kayserispor Başkanı Erol Bedir tarafından açıklanan Deniz Türüç'ü gündeminden düşürmüyor.

        20

        Kayserispor cephesi, Deniz'in geleceğinin bir an önce belirlenmesini isterken İHA'nın haberine göre Galatasaray, Kayserispor'a 3,5 milyon Euro bonservis bedelinin yanında kiralık olarak Valentine Ozornwafor'u önerdi. Bu transferin de birkaç gün içerisinde netleşeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ