Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Lyon'a ağır ceza yolda! - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransız temsilcisi Olympique Lyon ile deplasmanda yaptığı karşılaşma öncesinde, esnasında ve sonrasında çıkan olaylarda, iki takımdan toplam 7 taraftarın yaralandığı duyuruldu.

        2

        Lyon Valiliği'den yapılan açıklamada, yaşanan olaylarda 7 taraftarın yanı sıra, 3 polis ve 2 jandarmanın da hafif yaralandığı bildirildi.

        3

        Olayların ardından her iki takımdan toplam 12 taraftarın ise gözaltına alındığı kaydedildi.

        4

        Lyon Stadı'nda dün oynanan maçta Fransız ekibi, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmişti.

        5

        AĞIR CEZA KAPIDA

        Karşılaşma öncesinde Olympique Lyon taraftarlarının sahaya girmesi sonucu yaşanan olaylar nedeniyle Fransız kulübüne ağır ceza gelmesi bekleniyor.

        6

        Mücadelenin başlamasına 10 dakika kala sahaya giren Lyon taraftarının oyun alanına zarar vermeye çalıştığı görülürken, karşılaşma 45 dakika gecikmeli olarak başlatıldı.

        7

        Maçın 84. dakikasında Olympique Lyon'un attığı 2. golden sonra ev sahibi ekibin kale arkasındaki Fransız taraftarların saha içine girdiği görüldü.

        8

        Yaşanan olaylar sonrasında Olympique Lyon'un ağır para cezası almasının yanı sıra saha kapatma cezası da alabileceği öğrenildi.

        9

        Öte yandan, Beşiktaş'ın da taraftarların attığı torpiller ve yakılan meşalelerden dolayı para cezası alabileceği belirtildi.