Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Süper Lig'de 19. hafta geride kalırken oynanan mücadelelerde birçok tartışmalı pozisyon yaşandı. HT Spor ekranlarında yeni başlayan Gözler Hakem'de programında HT Spor yorumcuları eski hakemler Murat Fevzi Tanırlı ve Ali Palabıyık haftanın hakem panoraması, ilgi çekici istatistikler ve gündeme dair gelişmeleri masaya yatırdı.

"HAKEMLİK ADINA SAHALARDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ BİR POZİSYON"

"Bu pozisyon normal bir müsabakada her zaman olabilecek bir pozisyon ama nasıl gündeme geliyor... Bunun devamında bir gol olduğu zaman; yanlış bir taç, köşe vuruşu kararı maalesef bizim verdiğimiz kararın sorgulanmasına neden oluyor. Bu pozisyon da onlardan bir tanesi ama bu pozisyonda hakem yanlış bir karar verdi diyemem çünkü gerçekten zor bir pozisyon. Biz ekranda izlerken En-Nesyri'den çıkmış gibi gözükse de pozisyonda Uğurcan'ın da bir teması var gibi gözüküyor. Direnç Tonusluoğlu'nun maçın 6. dakikasında oynatmış olduğu çok güzel bir avantaj var. Hakemlik adına gerçekten sahalarda görmek istediğimiz bir pozisyon."

"VAR'IN KARIŞMAMASI DOĞRU"

"Kesinlikle VAR bundan dolayı karışmadı çünkü VAR'ın görev tanımında kırmızı kart ya da sarı karttan dolayı bir şüpheniz varsa bundan dolayı karışmamanızı söylüyor. Dzeko'nun topuğunun yerde olması da bizim sadece sarı karta ya da faule yönlendiren unsurlardan bir tanesi. VAR'ın karışmamasını ben bu pozisyonda doğru buluyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ