Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ÇİFTE BOMBA! - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | Sergen Yalçın'a şampiyonluk hediyesi - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hızlı başladı.

        2

        Aboubakar ile sözleşme uzatma konusunda belirsizlik yaşayan siyah-beyazlılar, alternatif olarak çok konuşulacak isimleri gündemine aldı.

        3

        TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, bir önceki sezon Trabzonspor forması giyen Leipzig'in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth ile Galatasaray'da kiralık oynayan ve bonservisi Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

        10

        Avrupa'da oynamak isteği bilinen Dorukhan'ın Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'e transfer olacağı öne sürüldü.

        11

        Fransız ekibi ile görüşmelerinin olumlu gittiği belirtilen Dorukhan'ın kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atabileceği kaydedildi.

        12

        ABOUBAKAR AÇIKLAMALARI KAFA KARIŞTIRDI

        Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Haber Global ekranlarında Aboubakar için yaptığı açıklamalar kafa karıştı. İşte o sözler:

        13

        "Aboubakar geldi, Porto'da istediğini bulamamış, mutsuz olmuş, çok sağlık raporu da alamıyor. Onu çok seviyordum, naif, kibar bir çocuktur. Son haftalarda talihsiz bir sakatlık geçirdi. Aboubakar'ın mevcut sakatlığı olduğunda Beşiktaş'ın ağır yük taşımaması için bir protokol vardı sözleşmede, Aboubakar da kabul etti."

        14

        "Gidip 1 milyon garantili 3-4 yıl da bulabilirdi. Bugün 'Bende hakkınız var, sayenizde futbol hayatımı geri kazandım' dedi. Hem biz kazandık, hem Aboubakar kazandı. Kafamda netleşen şu, Beşiktaş'ı riske atamam. Beşiktaş'ın verebileceklerinden fazlasını veremem."

        15

        "Futbolculara parayı ödemeyince zaten oynamıyorlar ve sonra parasını faiziyle alıyorlar. Kulübü korumak zorundayız, taraftarın da o konuda bize inanmasını istiyorum. Taraftarın transfer konusunda baskı yapmasını doğru bulmuyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ