Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dele Alli'ye çifte şok! Beşiktaş ve Everton kararını verdi - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, sezon başında kiraladığı Dele Alli'den beklediği verimi alamadı. Diğer taraftan Premier Lig ekibi Everton, sezon sonunda takıma dönecek olan oyuncusu için kararını verdi.

        2

        Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Dele Alli, bekleneni veremedi. Toplam 17 resmi maçta görev alan İngiliz oyuncu, 3 gollü katkı sağladı.

        3

        The Athletic'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Dele Alli'nin bonservisini almayacak.

        4

        Yine haberde yer alan bilgiye göre; oyuncunun 8 milyon Pound değerinde opsiyonu bulunuyor.

        5

        Beşiktaş'ın bu opsiyonu kullanmamasının yanı sıra; Everton'ın da sezon sonu takıma dönecek olan 26 yaşındaki orta sahayla yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.

        6

        Oyuncunun Everton'daki sözleşmesi de 2024 yazında sona erecek ancak Premier Lig ekibinin sözleşme sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

        7

        Football Insider'da yer alan habere göre; Merseyside ekibi, Dele Alli'yi bir sezon daha kadroda tutmak yerine alacaklarını ödeyerek sözleşmesini feshedecek.

        8

        2018 sonunda piyasa değeri 100 milyon Euro'yu bulan İngiliz oyuncu, kısa süre içerisinde performansını aratır hale geldi.

        9

        Son olarak güncellenen değerlerle birlikte oyuncunun Transfermarkt'ta yer alan piyasa değeri 11 milyon Euro'ya kadar düştü.