Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transferde ayrılık rüzgarları: Pelkas, Szalai ve... - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze, Coventry karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

        2

        Takımının 3-2 kazandığı müsabaka sonrası transfer için konuşan Gürcü teknik direktör, 72 saat içinde iki transfer geleceğini ve bunlardan birinin Fenerbahçe'den Dimitris Pelkas olacağını söyledi.

        3

        Şota açıklamasında, "Evet, Pelkas'ı bekliyorum ama diğer transfer için bir şey söyleyemem. Ancak kanatlarda ve forvette forma giyebilecek biri olacak" ifadelerini kullandı.

        4

        SZALAI İÇİN DEV TEKLİF!

        Kim Min Jae'den sonra Fenerbahçe'nin bir diğer yıldız stoperi Attila Szalai'nin de ayrılığı gerçekleşebilir.

        5

        Szalai için İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüplerinin devrede oldukları daha önce basına sızmıştı.

        6

        Son sürpriz iddia Rusya'dan gelirken Rus basını, Zenit'in, Attila için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro vermeyi kabul ettiğini öne sürdü. Haberde şu ayrıntılara yer verildi:

        7

        DEJAN LOVREN AYRILACAK

        "Zenit Petersburg yaz transfer penceresi kapanmadan önce savunmayı güçlendirmeyi planlıyor. Mavi-Beyazlılar, Türkiye'nin Fenerbahçe takımından Macar defans oyuncusu Attila Szalai'yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor."

        8

        "Zenit Petersburg, Fenerbahçe'nin şartlarını kabul etti ve 20 milyon euroluk transfere onay verdi. Dejan Lovren'in bu yaz Zenit'ten ayrılacağı düşünülürse bu transferin gerçekleşmesi oldukça makul görülüyor."

        9

        WEST HAM DA ISRAR EDİYOR

        Attila Szalai konusunda İngiliz ekibi West Ham United'ın da teklifi olduğu ve Fenerbahçe yönetimiyle görüşmeler yaptığı vurgulandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ