Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Teknik direktör arayışlarında Nenad Bjelica üstünde yoğunlaşan Fenerbahçe'de yönetim transferdeki ilk hedefini belirledi.

        2

        Bu sezon sol bekte büyük sıkıntı çeken sarı-lacivertliler, yeni dönemde buradaki problemi kesin olarak çözüp girmeye kararlı.

        3

        Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme uzatma konusunda hamle yapmayan Kanarya'da bu mevki için liste netleşmeye başlarken devre arasında da gündeme gelip limite takılan Ricardo Rodriguez aşkı yeniden başladı.

        7

        Sözleşmesindeki son yıla girmesi nedeniyle kiralama formülü rafa kalkan Rodriguez'in uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katılması hedefleniyor.

        8

        CANER DÖNEBİLİR!

        Fenerbahçe'de sol bek için gündeme gelen bir başka isim ise Beşiktaş forması giyen Caner Erkin.

        9

        2016-2017 yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Inter'e, oradan da Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli oyuncunun Kartal'la olan sözleşmesi bu sezon sona erecek.

        16

        MURİÇ BEKLEYİŞİ

        Fenerbahçe'de yönetimin bir başka gündem maddesi ise Vedat Muriç'in geleceğinin nasıl şekilleneceği.

        17

        Tottenham ve Lazio'nun çok ciddi şekilde ilglendiği Kosovalı forveti 20 milyon Euro civarında bir bonservisle satmak isteyen sarı-lacivertliler, bu rakamla mali anlamda rahat bir nefes almanın peşinde.

        18

        Koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan futbolun normale dönmesini bekleyen Fenerbahçe, sezonun tamamlanmasının ardından yapılacak resmi teklifleri masaya yatıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ