Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Sebahattin Çakıroğlu kimdir? - Futbol Haberleri

        Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, kulübün eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Sebahattin Çakıroğlu kimdir? İşte Sebahattin Çakıroğlu hakkında merak edilenler...

        SEBAHATTİN ÇAKIROĞLU KİMDİR?

        Sebahattin Çakıroğlu, 1964 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul hayatına Of'ta başlayan Çakıroğlu eğitimini İstanbul'da tamamladı. Müteahhit bir babanın oğlu olan Çakıroğlu, gençlik yıllarında babasının yanında çalışarak iş hayatına atıldı. Rusya'da çikolata ve Romanya'da kozmetik fabrikası kurdu. Daha sonra İstanbul'un Pendik ilçesinde iki yıl boyunca Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlendi.

        Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş ancak daha sonra bu görevinden istifa etmiştir.

        Evli ve iki çocuk babası olan Sebahattin Çakıroğlu, 30 Temmuz 2016 tarihinde hayatını kaybetmiştir.

        TRABZONSPOR KULÜBÜ MESAJ YAYINLADI

        Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulübün eski başkan yardımcılarından Sebahattin Çakıroğlu'nun vefat ettiği belirtilirken, "Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden Çakıroğlu, maalesef hayata tutunamadı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ