Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Borusan sanat Haberleri, Güncel Borusan sanat haberleri ve Borusan sanat gelişmeleri

Borusan sanat haberleri

Son dakika Borusan sanat haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan sanat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan sanat haber sayfamızda...
  •  Borusan Sanat'dan 2022'ye görkemli veda

    Kültür-Sanat, 12 Aralık 2022

     Borusan Sanat'dan 2022'ye görkemli veda

    Borusan Quartet, 19 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleşecek konserde viyolonsel sanatçısı Camille Thomas’yı ağırlıyor

  • Borusan Sanat yeni sezona hazır

    Kültür-Sanat, 20 Temmuz 2022

    Borusan Sanat yeni sezona hazır

    Borusan Sanat, 2022/23 sezonunda dopdolu bir programla sanatseverlerin karşısına çıkacak. Yıldız solist ve şefler ile klasik müzik dünyasının zengin repertuvarından dünya ve caz müziğine kadar uzanan tüm renkleri müzikseverlerle buluşturacak olan Borusan Sanat'ta sezonun açılış konseri 13 Ekim'de Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'ndan...

  • Borusan Sanat'ta müzikle dolu bir hafta

    Kültür-Sanat, 11 Nisan 2022

    Borusan Sanat'ta müzikle dolu bir hafta

    Borusan Sanat 14 Nisan Perşembe saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde, Gergely Madaras yönetiminde BİFO, piyano ikilisi Ufuk ve Bahar Dördüncü’yü “Piyanonun Kanatları Altında” başlıklı konserinde ağırlıyor. 18 Nisan Pazartesi ise saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda Borusan Quartet, piyanist Can Çakmur’u konuk ediyor.

  • 'Büyük Umutlar' Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 02 Şubat 2022

    'Büyük Umutlar' Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat, 3 Şubat Perşembe günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Diego Matheuz yönetiminde BİFO’nun solist kemancı María Dueñas’a eşlik edeceği “Büyük Umutlar” başlıklı konserde, Şostakoviç ve Beethoven’ın yapıtlarından oluşan bir programla izleyicisi ile buluşturacak.

  • Borusan Sanat'ta müzik dolu hafta

    Kültür-Sanat, 17 Kasım 2021

    Borusan Sanat'ta müzik dolu hafta

    Borusan Müzik Evi, 18 Kasım Perşembe günü sahnesini izleyicilerine açıyor. Sezon açılışını Abstra, Ab Baars ve Wolter Wierbos ile yapacak olan Borusan Müzik Evi, 19 Kasım’da da Hollanda’nın en önemli ve bol ödüllü saksofon sanatçılarından biri olan Yuri Honing ve dörtlüsünü ağırlayacak. Borusan Quartet ise 22 Kasım’daki sezonun ilk konserinde Çaykovski ve Borodin yapıtlarından oluşan bir programla Kadıköy Süreyya Operası’nda olacak.

  • Pelin Halkacı Akın Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 20 Mayıs 2021

    Pelin Halkacı Akın Borusan Sanat'ta

    Bugün saat 19.00’da Borusan Klasik’te yayınlanacak konserde, Rengim Gökmen yönetiminde BİFO, solist kemancı aynı zamanda orkestra başkemancısı Pelin Halkacı Akın’a eşlik ediyor.

  • 'Stanpolites' Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 05 Mayıs 2021

    'Stanpolites' Borusan Sanat'ta

    Evrim Demirel Trio’nun Borusan Müzik Evi için kaydettiği “Stanpolites” başlıklı projesi 8 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da borusansanat.tv’de müzikseverlerle buluşacak.

  • "Dvořák’a Armağan" konseri Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 27 Nisan 2021

    "Dvořák’a Armağan" konseri Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri 2 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Stanislav Kochanovsky yönetiminde BİFO’nun vereceği “Dvořák’a Armağan” başlıklı konserle devam ediyor.

  • Brahms ve Ligeti Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 14 Nisan 2021

    Brahms ve Ligeti Borusan Sanat'ta

    Genç şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserinde György Ligeti ve Johannes Brahms’ın yapıtlarını seslendirilecek.

  • “Klasik Müziğin Ustaları” Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 05 Nisan 2021

    “Klasik Müziğin Ustaları” Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat bu hafta, 8 Nisan'da şef Cem Mansur'u konuk ediyor. 11 Nisan'da ise borusansanat.tv’de BİFO’nun onursal şefi Gürer Aykal’ın yönetiminde, solist viyolonselci Camille Thomas’nın eşlik edeceği “Klasik Müziğin Ustaları” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.

  • Kemancı Daniel Hope, Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 10 Mart 2021

    Kemancı Daniel Hope, Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat'ta 11 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Avusturyalı ünlü şef Thomas Rösner yönetiminde BİFO, İngiliz keman virtüözü Daniel Hope ve Türkiye’nin önemli piyanistlerinden biri olan Gökhan Aybulus’u müzik severlerle buluşturuyor.

  • Borusan Sanat'ta müzik dolu hafta

    Kültür-Sanat, 23 Şubat 2021

    Borusan Sanat'ta müzik dolu hafta

    Borusan Sanat, klasik müzik dünyasının önemli eserlerini dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor! 24 Şubat saat 16.00’da canlı yayında Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra, 28 Şubat Pazar günü saat 11.30’da BİFO, Patrick Hahn’ın yönettiği, “Günün Işığı” başlığını taşıyan konserde üç farklı yüzyıldan, üç usta bestecinin yapıtlarından oluşan bir program sunuyor.

  • Borusan Sanat'ta Caz Günü konseri

    Kültür-Sanat, 25 Nisan 2024

    Borusan Sanat'ta Caz Günü konseri

    Borusan Sanat'ta 29 Nisan Pazartesi günü Borusan Quartet bu sezon vereceği son konserde, Alman romantizminin oda müziği eserlerinden bir seçki sunuyor. Uluslararası Caz Günü ise 30 Nisan Salı Günü Uğur Güneş’in 'Unstable' albümü konseriyle kutlanacak.

  • 'Yarınları Duymak' Borusan Contemporary'de

    Kültür-Sanat, 23 Nisan 2024

    'Yarınları Duymak' Borusan Contemporary'de

    Borusan Contemporary’nin güncel sergileri paralelinde düzenlediği konuşma serisi 27 Nisan’da başlıyor. 'Yarınları Duymak' başlıklı seride, geçici sergi Mat Collishaw: Aritmi ve koleksiyon sergisi Dijital Mitolojiler’in ortaya koyduğu düşünsel bağlam, farklı disiplinlerden bilim insanları, akademisyenler ve uzmanların bakış açılarıyla tartışılacak. Seri kapsamında, çocuklar için tasarlanan performatif bir sohbet etkinliği de gerçekleşecek.

  • Borusan Müzik Evi’nde ney sesleri

    Kültür-Sanat, 26 Mart 2024

    Borusan Müzik Evi’nde ney sesleri

    Ney icraları ile elektronik müziği sentezleyen Burak Malçok, müzisyen dostlarıyla birlikte 29 Mart Cuma günü Borusan Müzik Evi’nde olacak. 4 Nisan Perşembe ise Gergely Madaras yönetimindeki BİFO, keman sanatçısı Bomsori Kim’e eşlik edecek.

  • Hezarfen Ensemble Borusan Müzik Evi’nde

    Kültür-Sanat, 11 Mart 2024

    Hezarfen Ensemble Borusan Müzik Evi’nde

    Hezarfen Ensemble, Yiğit Özatalay’ın kendileri için bestelediği “Yok mu, Var” isimli yapıtının Türkiye prömiyerini 15 Mart Cuma günü Borusan Müzik Evi’nde gerçekleştirecek. İşte Borusan Sanat'ta haftanın etkinlikleri...

  • 'Bitkinin Dansı' Borusan Contemporary'de

    Kültür-Sanat, 03 Mart 2024

    'Bitkinin Dansı' Borusan Contemporary'de

    Borusan Contemporary, mart ayında da farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tasarlanmış eğlenceli ve öğretici atölye etkinliklerine devam ediyor. Çocuklar mart ayı atölyelerinde geometrik çalışmalar yapacak, ışık kutusu tasarlayacak, uzaydan ilham alacak, bilim ve sanatın bir araya geldiği atölyelere katılacaklar. 

  • 'Yoklar' projesi Borusan Müzik Evi'nde

    Kültür-Sanat, 27 Şubat 2024

    'Yoklar' projesi Borusan Müzik Evi'nde

    Farklı disiplinlerden bir araya gelen sanatçıların ortaya çıkardığı 'Yoklar'” projesi 1 Mart Cuma günü Borusan Müzik Evi’nde dinleyiciyle buluşacak.

  • Borusan Müzik Evi’nde iki özel konser

    Kültür-Sanat, 21 Şubat 2024

    Borusan Müzik Evi’nde iki özel konser

    Ödüllü bir kemençe ve Girit liri icracısı, besteci ve akademisyen Emine Bostancı, Dareyn adlı projesiyle 23 Şubat Cuma günü, besteci ve gitarist Mert Pekduraner ise değerli müzisyenlerden oluşan ekibiyle 24 Şubat Cumartesi günü Borusan Müzik Evi’nde olacak.

  • 'Dareyn' Borusan Müzik Evi'nde

    Kültür-Sanat, 13 Şubat 2024

    'Dareyn' Borusan Müzik Evi'nde

    BİFO, 15 Şubat’ta ünlü keman sanatçısı Midori ile aynı sahneyi paylaşırken Borusan Quartet 19 Şubat Pazartesi günü klasik dönem ve romantik döneme altın imzalarını atan bestecilerin başyapıtlardan oluşan bir program sunacak. 23 Şubat Cuma günü ödüllü bir kemençe ve Girit liri icracısı, besteci ve akademisyen Emine Bostancı, Dareyn adlı projesiyle Borusan Müzik Evi’ne konuk olacak.

  • Keman sanatçısı Midori Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 05 Şubat 2024

    Keman sanatçısı Midori Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat bu hafta önemli bir konsere ev sahipliği yapıyor. BİFO, 15 Şubat Perşembe günü dünyaca ünlü keman sanatçısı Midori’yi ağırlıyor. Carlo Tenan yönetimindeki BİFO, Brahms, Glanert ve Marzocchi’nin eserlerini seslendirecek.

  • ABSTRA Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 17 Ocak 2024

    ABSTRA Borusan Sanat'ta

    Borusan Müzik Evi’nde yeni yılın ilk konuğu ABSTRA, 20 Ocak Cumartesi günü Matthias Schubert’le birlikte bir konser verecek. BİFO’nun 18 Ocak Perşembe günü gerçekleştireceği konserde konuk şef Finnegan Downie Dear olurken keman sanatçısı Alexandra Conunova, BİFO ile ilk kez buluşacak.  

  • Leyla Gencer Şan Yarışması başvuru zamanı

    Kültür-Sanat, 13 Ocak 2024

    Leyla Gencer Şan Yarışması başvuru zamanı

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), Borusan Sanat ve La Scala Tiyatrosu Akademisi tarafından organize edilen 10. Leyla Gencer Şan Yarışması’nın başvuruları 3 Mayıs’a kadar devam edecek. Jüri başkanlığını Stéphane Lissner’in üstleneceği yarışmanın final serisi ise 22-27 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

  • BİFO'dan 2024'ün ilk konseri

    Kültür-Sanat, 10 Ocak 2024

    BİFO'dan 2024'ün ilk konseri

    BİFO, 11 Ocak Perşembe günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde soprano Nino Machaizde ve tenor Jonathan Tetelman’ın solist olarak sahnede olacağı görkemli bir konserle yeni yıla “merhaba” diyecek.

  • Borusan Sanat'ta sezon Ekim'de başlıyor

    Kültür-Sanat, 06 Eylül 2023

    Borusan Sanat'ta sezon Ekim'de başlıyor

    Borusan Sanat, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel olarak verdiği eser siparişlerinin yanı sıra, ilk seslendirilişler ve dopdolu bir konser programıyla, Ekim ayından itibaren yıldız solist ve konuk şefleri müzikseverlerle buluşturacak. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile 12 Ekim’de gerçekleşecek konserde, Fazıl Say’ın 100. yıl için bestelediği 6. Senfonisi seslendirilecek.

  • Borusan Sanat’tan destek konserleri

    Kültür-Sanat, 28 Şubat 2023

    Borusan Sanat’tan destek konserleri

    Borusan Sanat, mart ayında izleyicisiyle yeniden buluşuyor. Yaşanılan zor günleri aşabilme umuduyla müziğin birleştirici ve iyileştirici gücünü önemseyen kurum, mart ayındaki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası konseri ve Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşecek tüm konserlerinin gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacak

  • Nikolay Lugansky Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 23 Ocak 2023

    Nikolay Lugansky Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat, çevrimiçi video platformu borusansanat.tv’de yayınladığı konser kayıtlarıyla müzikseverlerle buluşuyor. Sezonun ilk konser kaydında Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, piyanist Nikolay Lugansky’ye eşlik ederken, Borusan Quartet’in sahnesini Albion Quartet ile paylaştığı konser kaydı 29 Ocak Pazar günü saat 11.30’da yayında olacak.

  • Nikolay Lugansky Borusan Sanat'ta

    Kültür-Sanat, 17 Ocak 2023

    Nikolay Lugansky Borusan Sanat'ta

    Borusan Sanat, çevrimiçi video platformu borusansanat.tv’de yayınladığı konser kayıtlarıyla müzikseverler ile buluşuyor. 22 Ocak Pazar günü saat 11.30’da yayınlanacak sezonun ilk konser kaydında, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, piyanist Nikolay Lugansky’ye eşlik ediyor.

  • Borusan Sanat Şubat'ta konser şöleni

    Kültür-Sanat, 11 Ocak 2023

    Borusan Sanat Şubat'ta konser şöleni

    Borusan Sanat, Şubat ayında birbirinden özel konserleri sanatseverlerle buluşturacak. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası dünyaca ünlü şef ve solistleri ağırlarken, Borusan Müzik Evi ise zengin programıyla müzikseverlere keyifli bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Çevrimiçi konserleri ise borusansanat.tv üzerinden yayınlanmaya devam ediyor.

  • Borusan Sanat'tan 2023'e 'Merhaba'

    Kültür-Sanat, 03 Ocak 2023

    Borusan Sanat'tan 2023'e 'Merhaba'

    Borusan Sanat, 2023’e, 7 Ocak Cumartesi günü Alman multi-perküsyon sanatçısı Christian Benning, İstanbul’un perküsyon grubu SA.NE.NA ile Borusan Müzik Evi’nde vereceği konserle 'Merhaba' diyor! Carolyn Kuan yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) ise 12 Ocak Perşembe günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde iki başarılı kadın sanatçı ile buluşuyor.

  • 'BİFO Maraton' 29 Aralık'ta başlıyor

    Kültür-Sanat, 28 Aralık 2022

    'BİFO Maraton' 29 Aralık'ta başlıyor

    Borusan Sanat bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiği BİFO Maraton ile müzikseverlerin yeni yılını kutluyor! 29 Aralık’ta başlayarak 2 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan BİFO Maraton’da müzikseverler, çevrimiçi radyo Borusan Klasik üzerinden her güne özel seçilmiş, geçtiğimiz sezonun büyük beğeni toplayan BİFO konserlerini yeniden dinleme şansı yakalayacak.