Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Ghezzal tamam, gözler Costa'da - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor.

        2

        Siyah-beyazlılar, çifte kupayla kapatılan geçtiğimiz sezonu asist kralı olarak tamamlayan Rachid Ghezzal'in menajeri Anoir Fazuli bir araya gelirken 3 yıllık sözleşme ve bonuslarla senelik 2.5 milyon Euro üzerinde anlaşmaya varıldı.

        3

        Bunun üzerine transferin artık Leicester bölümü başlarken Cezayirli yıldızın bonservisinin İngiliz ekibinden 3-4 milyon Euro'luk bir bedel karşılığında alınması bekleniyor.

        4

        COSTA ADIM ADIM

        Aboubakar ve Cenk Tosun'un ayrılığının ardından Beşiktaş forvet transferi için 1 numaralı hedefi ise Diego Costa...

        5

        Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek ileri ucu yıldız bir isme emanet etmeyi isteyen siyah-beyazlılar, İspanyol golcü ile anlaşmaya yaklaştı.

        6

        Beşiktaş 2.5 milyon Euro maaş ve bonuslardan oluşan teklifini sunarken 1.5 milyon Euro'luk imza parası talebi konusunda pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

        7

        ROSIER HAZIR KITA

        Tıpkı Ghezzal gibi Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydikten sonra kulübü Sporting'e dönen Rosier de yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymeye yakın.

        8

        Beşiktaş formasıyla bireysel çalışmalarını sürdürdüğü anları sosyal medyadan paylaşan Fransız yıldız, net bir şekilde siyah-beyazlılarda devam etmek istediğini kulübüne bildirmişti.

        9

        Beşiktaş, Portekiz ekibi ile ilerleyen günlerde masaya oturup satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bu transferi noktalamayı planlıyor.

        10

        Rosier için kasadan çıkacak miktarın 3-4 milyon Euro seviyelerinde olması bekleniyor.

        11

        STOPERDE YERLİ HAREKATI

        Yabancı kuralı nedeniyle transfer planlamasında değişime giden Beşiktaş'ta stoper için yerli isimler gündemde.

        12

        Siyah-beyazlıların ilk hedefi Konyaspor'un başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı olurken 26 yaşındaki oyuncu için yeşil-beyazlılarla masaya oturulacak.