Genç Papa

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2016
Lenny Belardo, piskoposunu Pius XIII olarak başlatırken, yardım için çocukluğunun koruyucusu olan Rahibe Meryem'i çağırır ve kendisini Vatikan ile tanıştırmaya başlar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2016
Tüm dünya gözünü Vatikan’a dikmiş, Yeni Papa’nın ilk konuşmasını beklemektedir. Yüzünü göstermeyi reddeden ve tanrı inancıyla bağı zayıf Lenny, bu baskının üstesinden gelebilecek midir?
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2016
Yeni Papa Lenny Belardo’nun, ortalığı karıştıran ilk büyük konuşmasının ardından hem Vatikan’da, hem basında çıkan çatlak sesleri engellemek için bir planı vardır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2016
Toplu vaftiz, kilise skandalları ve bazı diplomatik görüşmeler gibi kasvetli bulduğu görevlerle sınanan Yeni Papa, Tanrı’nın varlığı dışında bir kavramı daha sorgulamaya başlar: Aşk.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2016
Yeni Papa’ya karşı muhalefetini bir süreliğine askıya alan Kardinal Voiello, son kozu konusunda tereddütlüyken, Lenny’nin sağ kolu Gutierrez’in ani istifası tüm dengeleri bozar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2016
Lenny, papalık görevine geldiğinden bu yana geçen dokuz ayda karşı karşıya kaldığı belki de en ciddi buluşmayı gerçekleştirerek, İtalyan başbakanı ile ilk resmi görüşmesini yapar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2016
Papa’nın gittikçe muhafazakarlaşan kilise anlayışı, inananlar arasında ciddi bir kutuplaşma yaratırken, Rahibe Mary ve Dussolier cephesinde de ciddi gelişmeler olur.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2016
Son trajedilerle duygu dünyası karışan Papa, çıktığı Afrika gezisinde ruhani bir arınma yaşarken, protestolar ve basınla sürdürdüğü sorunlu ilişki, geçmişinin didiklenmesine neden olur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2016
Günahları birbiri ardına deşifre olan Başpiskopos Kurtwell, Lenny’ye ait sırları basına sızdırırken, Spencer’ın durumundan etkilenen Lenny geçmişiyle bir hesaplaşmaya girişir.