The Irregulars
Viktorya dönemi Londrası'nda yaşayan sıra dışı bir grup genç, Dr. Watson ve karanlık iş ortağı Sherlock Holmes için birtakım doğaüstü suçları çözmeye çalışır. (16 yaş ve üzeri için uygundur)
No. 1: Londra'da Bir Tehdit
Bölüm 1
/No. 1: Londra'da Bir Tehdit
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Jessie'nin kâbusları giderek kötüleşirken Bea, kaçırılan dört bebeği araştırması için Dr. Watson'ın yaptığı iş teklifini kabul eder ve beklenmedik, asil bir yardım alır.
No. 2: 221B'nin Hayaletleri
Bölüm 2
/No. 2: 221B'nin Hayaletleri
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Beş parasız ve başı belada olan Bea, çocukların dişlerini çalanı bulmak için Jessie ile gönülsüzce iş birliği yapar. Spike gizlice Watson ve Sherlock Holmes'u gözetler.
No. 3: Ipsissimus
Bölüm 3
/No. 3: Ipsissimus
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Korkunç bir cinayetin ardından Bea ve ekibi, katilin gizli bir doğaüstü tarikata mensup olup olmadığını bulmak için kılık değiştirip şehir dışındaki bir malikâneye gider.
No. 4: Hem İğne Hem Bıçak
Bölüm 4
/No. 4: Hem İğne Hem Bıçak
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Jessie bir suç mahallinde Müfettiş Lestrade ile yüz yüze gelir. Bea, Watson ile kedi fare oyunu oynar. Leo ise saraydaki hayatı konusunda tereddüt içindedir.
No. 5: Tanrı'yı Oynamak
Bölüm 5
/No. 5: Tanrı'yı Oynamak
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Bea, annesi ile Sherlock ve Watson arasında yaşananlar hakkında yeni bilgiler edinir. Geçmişini hatırlatan acı bir karşılaşmanın ardından Billy intikam almayı düşünür.
No. 6: Hieracium Snowdoniense
Bölüm 6
/No. 6: Hieracium Snowdoniense
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Bea çalınan vücut parçalarının eski bir davayla bağlantılı olduğundan şüphelenir. Jessie kâbusları konusunda Sherlock'a açılır. Leo geleceği konusunda kararlı davranır.
No. 7: Ölüm Coşkusu
Bölüm 7
/No. 7: Ölüm Coşkusu
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Watson'dan gerçeği öğrenmek isteyen Bea ardından Ketenci'yi yakalama planına katılır. Jessie korkularıyla savaşır. Spike ise arkadaşlarını bir arada tutmak için çabalar.