Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dikkat çeken insanların 9 özelliği! Aurası yüksek insanların özellikleri nelerdir?
        1

        1. HAYATA KARŞI TUTKULUDURLAR

        Aurası yüksek olan dikkat çeken insanlar hayata karşı farklı bir bakış açısı sergiler ve bu bakış açılarını tutkuyla yansıtırlar. Her olaya veya duruma karşı tutku göstermezler, sadece belirli durumlarda sadık tutkuları vardır.

        2

        2. GÜLER YÜZ VE POZİTİFLİK

        Dikkat çeken insanlar genellikle gülüşleri ve pozitiflikleri ile yansırlar. Ancak bu yapmacık bir gülüş ve pozitiflik değildir, içten gelen bir gülümsemeleri vardır ve her zaman göstermezler.

        3

        3. KENDİNE HAS GİYİM TARZI

        Aurası yüksek olan kişilerin kendine has bir giyim tarzı vardır. Giyim tarzlarını duruşları ile belli ederek dikkat çekerler ve bunu özellikle yapmazlar.

        4

        4. GİZEM

        Ne kadar dikkat çeken aurası yüksek kişiler olsa bile gereksiz konuşmalar içerisinde bulunmazlar veya çok konuşmayı fikirlerini hemen beyan etmeyi tercih etmezler. Bir tür savunma mekanizması olarak görürler.

        5

        5. ESPİRİLİ VE SICAKKANLIDIRLAR

        Genellikle dikkat çekici insanlar dışarıdan soğukkanlı ve konuşması zor kişiler gibi gözükebilir. Ancak tam tersi espiri yapmayı seven, sıcakkanlı kişilerdir.

        6

        6. KENDİ DEĞERLERİNİ BİLİRLER

        Kendine değer vermesini bilirler, fakat bu kendini beğenmişlik ile karıştırılmamalıdır. Kendilerine iyi gelen ve gelmeyen şeylerin farkındadırlar.

        7

        7. DURUŞLARI İLE DİKKAT ÇEKERLER

        Genellikle aurası yüksek olan kişiler dik yürüyüş, oturuş ve görünüşleri ile dikkat çekerler. Dışarıdan soğuk bir izlenim yaratıyor gibi gözükse bile ellerinde olmadan duruşlarını asil yansıtırlar.

        8

        8. DİSİPLİNLİDİRLER

        Hedefledikleri planı sonuna kadar götürmeye çalışırlar. Kolay kolay pes etmezler ve ellerinden gelenin en iyisi yapmak isterler. Durumdan şikayet edenden hoşlanmaz ve şikayetçi değildirler.

        9

        9. AKIŞTA KAYBOLMAZLAR

        İyi bir gözlemcilerdir, akışın içerisinde kalmaya dikkat ederler ve dalgın değillerdir. Etrafta olan biteni kimse anlamadan izler ve çıkarım yaparlar.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ