Charlie Morningstar, iblisleri rehabilite etmek gibi muazzam bir görevle görevlendirilen Cehennem prensesidir. Görev onu mahkum ruhların kendi başlarına çalışabilecekleri ve sonunda Cennete "çıkış yapabilecekleri" bir yer olan Hazbin Oteli'ni açmaya yönlendirir. Eski dostlar ve beklenmedik yeni müttefikler, Charlie'nin hayalini gerçeğe, hatta belki de başarıya doğru ilerletmesine yardımcı olur.
Giriş
Bölüm 1
/Giriş
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2024
Charlie, oteli aracılığıyla günahkârların kefaretlerini ödeyerek kurtulma planını Cennet'e sunar. Vaggie, otel tanıtımı reklam filmi çekmeleri için personeli görevlendirir.
Radyo Video Yıldızını Öldürdü
Bölüm 2
/Radyo Video Yıldızını Öldürdü
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2024
Vee'ler: Vox, Velvette ve Valentino, Cehennem'deki köşelerini rakipsiz yönetmektedir ancak Alastor'un yayınlara dönmesi işleri karıştırabilir. Bu arada, yeni bir otel misafiri Melek'in sabrını sınar.
Omlet
Bölüm 3
/Omlet
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2024
Otelin konukları ve ekibi günü güven hakkında bir şeyler öğrenerek geçirirken, efendilerin toplantısında ortaya çıkan bilgiler münasebetsiz bir tartışmaya yol açar.
Maskeli Balo
Bölüm 4
/Maskeli Balo
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2024
Melek, işi ve otelde geçirdiği zamanı dengelemekte zorlanır. Charlie, 'Prenses' statüsünü Melek'in patronuna karşı kullanma zamanının geldiğine karar verir.
Baba Babayı Dövdü
Bölüm 5
/Baba Babayı Dövdü
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Charlie, babası Lusifer'dan yardım istemekte zorlanır. Bu arada, beklenmedik yeni bir ziyaretçi otelde işleri sarsar.
Cennete Hoş Geldin
Bölüm 6
/Cennete Hoş Geldin
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Charlie ve Vaggie, Adem'in patronuyla konuşmak için Cennet'e doğru yola çıkarlar. Bu arada patlamaya hazır bir buluşma Melek'e ne kadar ilerlediğini gösterme fırsatı verir.
Merhaba Rosie!
Bölüm 7
/Merhaba Rosie!
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2024
Sırların açığa çıkması ve otelin hedef tahtasına oturtulmasıyla Charlie ve Vaggie, evlerini yıkımdan korumak için ne gerekiyorsa yapmak zorundadır.
Gösteri Devam Etmeli
Bölüm 8
/Gösteri Devam Etmeli
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2024
Birinci Sezon finalinde, Cennet ve Cehennem lejyonları arasındaki yüzleşme başladığında artık her şey mümkündür.