Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hande Soral kimdir? Yaşı ve boyu kaç?

        Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 1,60 boyundaki güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu.2008 yılında Komedi Dükkanıadlı programdakonuk oyuncu olarak televizyon izleyicisi ile tanıştı.

        2008-2011 yılları arasında Küçük Kadınlar adlı dizi ile seyircinin hafızasına kazındı. Gecekondu adlı bir televizyon programı yaptı. Bir Günah Gibi, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu dizilerinde rol aldı.

        Son olarakSHOW TV yapımı olan “Yılanların Öcü” ile oyunculuk kariyerine devam eden güzel oyuncu,İlk filmi “Birleşen Gönüller” ilesinemaseverlerle buluştu.

        HT MAGAZİN'e konuşan Hande Soral, hayatı hakkında bilgiler verdi.

        2008 YILINDA SEYİRCİ OLARAK GİTTİĞİNİZ‘KOMEDİ DÜKKANI’NDA BİR ANDA SAHNEYE ÇIKIP HAYATINIZIN DEĞİŞMESİ HAKKINDA NELER SÖYLERSİNİZ?

        Oldum olası oyuncu olmanın hayalini kuruyordum. Bu kader, kısmet, ‘secret’ kim ne demek isterse o. Ama şunu biliyorum ki çok istedim. Ve bunun bir gün olacağını biliyordum. ‘Komedi Dükkanı’ benim için dönüm noktası. Fırat Parlak ve Tolga Çevik buna sebeptir. İyi ki onlarla başladım bu maceraya. Hep yanımda oldular ve beni yönlendirdiler. Aslında beni keşfeden de Mine Güler’dir. Onun hakkını ödeyemem. Kadere, kısmete, ‘secret’e inanan herkese şunu diyebilirim: ‘Sadece istemelisiniz.’

        NEDEN OYUNCULUĞU SEÇTİNİZ VE OYUNCULUKTA KIRMIZ ÇİZGİLERİNİZ VAR MI?

        5 yaşımdan beri oyuncu olmak istiyordum. Ama ailem ve yakın çevrem bir şekilde mesleğim olmasını istiyordu. Bana hobi olarak yapabileceğimi söylediler. İlerleyen dönemde ben de psikoloji mezunu olup oyunculuk yapmaya başladım.

        Kırmızı çizgilerim yok, sadece inanmam gerek... Hayatta neye inanırsam yaparım.

        BİR GÜNÜNÜZ NASIL GEÇİYOR?

        Kahvaltı hayattaki en önemli şey. Mümkünse sevdiklerimle güzel bir kahvaltıyla güne başlamayı tercih ederim. Spor, arkadaşlarımla buluşmak ve film izlemek tercihlerim arasında. Anne mutfağına çok hâkim olduğumu söylerler. Yemek yapmak benim için bir nevi terapi.,

        OYNADIĞI YAPIMLAR

        2008 – Komedi Dükkanı

        2008 – Küçük Kadınlar

        2010 – Gecekondu (4. Bölüm)

        2011 – Bir Günah Gibi

        2012 – Alev Alev

        2013 – Fatih

        2014 – Çalıkuşu

        2014 – Yılanların Öcü

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ